• 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag

Satul Englez

Training Lingvistic de Engleză pentru adulți - Super Intensiv

Cu ajutorul vorbitorilor nativi din întreaga lume noi creăm „Satul Englez” în România, unde tu vei învinge orice barieră de exprimare în engleză. Angloville este cel mai intens și individualizat program lingvistic din Europa. Bucură-te de „imersie lingvistică” totală.

Rezultatele a peste 4000 de absolvenți, ce pot deveni și ale tale:

 • ÎNCREDERE SPORITĂ în abilitățile de conversație – după 70h de sesiuni practice 1 la 1 cu diverși vorbitori nativi
 • ÎNLĂTURAREA BARIERELOR DE EXPRIMARE – datorită interdicției de a comunica în română și „imersiunii lingvistice” timp de 6 zile
 • ÎMBUNĂTĂȚIREA FLUENȚEI VERBALE ȘI ÎNȚELEGEREA persoanelor cu accente diferite – prin comunicarea verbală permanentă cu vorbitori nativi din USA, UK, Irlanda, Australia sau Canada

Unicitatea Angloville:

Engleză în mediu nativ = nu se vorbește în română

70h de activități practice diversificate timp de 6 zile

Interacțiune permanentă 1 la 1 sau 2 la 1 cu vobitori nativi

Multiple accente ale limbii engleze într-un singur loc= britanic, american, australian sau irlandez

Axat exclusiv pe conversație și dezvoltarea abilităților practice: discuții generale, negocieri, prezentări

Cele 6 zile petrecute aici echivalează cu 400 de ore de cursuri tradiționale

Nu folosim metodele tradiționale de învățare (ex. predare în sala de curs, predare după manuale)

Participanții

[cml_media_alt id='1496']Romania-Flag-256[/cml_media_alt]

Participanții români

Adulți din grupe de vârstă diferite. Deseori ei sunt reprezentanți ai unor companii de mărime medie și mare. Au cunoștințe teoretice de gramatică și vocabular. Vor să înlăture barierele de exprimare, să se pregatescă pentru o călătorie  în afară,  o întâlnire de afaceri sau doar caută să se dezvolte profesional.

[cml_media_alt id='291']flagi_03[/cml_media_alt]

Vorbitorii nativi

Ei vin din țări unde limba engleză este limbă oficială - vorbind limba în mod natural la fel cum se poate auzi, asculta în țara lor de origine. Persoane cu experiențe interesante. Fac parte din grupe de vârstă diferite. Unii dintre ei fiind chiar selectați să participe la programul partener TEFL-pentru obţinerea certificatului TEFL, care reprezintă calificarea ca profesor de limba engleză recunoscută la nivel internaţional.

din partcipanții Angloville se declară satisfăcuți de participare
din actualii participanții declară că datorită Angloville și-au îmbunătățit considerabil fluența verbală
au observat îmbunătațiri clare ale abilităților de conversație
 • Angloville este o noutate pentru programele de învățare a limbii engleze de la noi. Este organizat foarte bine, cu un program riguros, foarte atent coordonat. Am avut șansa să particip și la alte programe de pregătire în domeniul comunicării în limba engleză, dar Angloville are ceva particular: un număr mare de ore în limba engleză alături de vorbitori nativi, un cadru familiar, teme de lucru adaptate participanților. Programul este în același timp o vacanță și o vacanță activă cu multe avantaje, mă bucur că am participat. Felicitări organizatorilor!Elena-Melania Platon, Cadru Didactic Învățământ Primar
 • It's been a month now since my participation in the Angloville programme ended and I feel like it's about time I'd share a few things about this beautiful and challenging experience. So, here we go: 1. Great accommodation! You need good rest and healthy food in order to sustain your activity during the programme. You will get it! Thank you again Satul Prunilor! 2. Interesting and stimulating educational environment. The mix of activities won't let you get bored ... Full testimonial on our FB page.Daniela Preda, Commerce – Accounting Specialist
 • A fost o saptamana intensa cu un program sustinut, o experienta extraordinara. Am cunoscut oamenii minunati, profesionisti, foarte atenti la nevoile fiecarui participant. Recomand acest program tuturor celor care isi doresc sa-si imbunatatesca abilitatile de comunicare in limba engleza. Multumesc Angloville pentru aceasta experienta. Adi, Cris faceti o treaba excelenta. Cu siguranta o sa revin pentru un nou program.Cătălin Dănilă, Senior Finance Manager
 • Pentru mine saptamana petrecuta in cadrul programului Angloville a fost o experienta extraordinara, pe care vreau s-o mai repet. Cel mai important lucru a fost ca am invins “frica” de a vorbi engleza, sunt tare mandra de mine! Acest lucru s-a intamplat datorita oamenilor, minunati si profesionisti, pe care i-am intalnit in programul Angloville. Organizarea programului a fost bine facuta, locatia a fost minunata! Am plecat acasa mult mai bogata decat m-am dus acolo, cunoscand oameni frumosi si acumuland cunostinte noi de engleza si nu numai. Recomand oricui experienta programului Angloville. Multumesc pentru tot, o sa revin!
  Emanuela Milu, Hochland
 • Programul Angloville este unul profesionist si foarte bine organizat. Cazarea a fost excelenta, mentorii au fost mereu de ajutor. Am cunoscut oameni minunati cu care am ramas in contact. Este o provocare sa inveti engleza intr-un mediu relaxant dar urmand un program bine stabilit de conversatii pe subiecte impuse sau libere, jocuri si activitati in aer liber. M-am bucurat de o vacanta activa, a fost o experienta interesanta. Multumesc Angloville, voi reveni !

  Oranina Dumitru, Euro Services & Management
 • A fost un tur de forta. A trebuit sa fim in forma maxima de la 9.00-21.00, dar multumita nativilor si conditiilor oferite, 6 zile au parut 1 zi. Am avut parte de cel mai placut curs intensiv de engleza; prezentare; dezvoltare competente profesionale; dezvoltare personala. Il recomand oricui doreste sa-si infranga frica de a vorbi in engleza.    Diana Budeanu, BRD GSG
 • Pentru mine a fost una dintre cele mai frumoase experiențe! A fost o săptamană buna în care am învățat mult și în care am cunoscut oameni minunați de la care am continuat să învăț și după săptămâna Angloville ! Recomand tuturor celor care vor să își îmbunătățească nivelul de cunoaștere a limbii engleze și mai ales celor care vor să o facă altfel decât la școală !!!! Sper ca acest proiect să se bucure de un mare succes și în România !Mihaela Durnescu, SPN Durnescu și Asociații
 • Programele se desfășoară într-un mod echitabil, interesant și flexibil, având ca scop  îmbunătățirea abilităților verbale și practice precum prezentările ,negocierile sau conversațiile telefonice. Recomand serviciile Angloville oricui apreciază profesionalismul, buna organizare și o atmosferă placută învățând engleza.

  Anna Ramut, Denzel Polska – Polonia
 • Un grup de vorbitori nativi foarte bine ales fiecare cu experiențe din cele mai interesante, care și-au îndeplinit sarcinile cu seriozitate. Conversațiile 1 la 1 nu sunt doar despre a învăța limba, cultura, obiceiurile sau legile vorbitorilor nativi ele fiind caracterizate și de optimismul cu care aceștia comunică și interacționează. Organizatorii au grijă tot timpul de aspectul profesional al programului.

  Agnieszka Kowalewska, Telzas – Polonia

Cele trei etape ale programului

Înainte
 • Evaluare individuală a nevoilor și obiectivelor
 • Materiale pregătitoare
În timpul
 • Atenția vorbitorilor nativi în proporție de 100% timp de peste 70h

 • Exclusiv sesiuni practice

 •  Abordare personalizată (învățare și îndrumare adaptate nevoilor specifice)

După
 • Raport de evaluare individuală
 • Propuneri pentru îmbunătățire
 • Resurse pentru învățarea continuă

Alte detalii

Folosește meniul aflat în partea de sus sau dă clic pe următoarele link-uri pentru a afla mai multe despre Satul Englez.

Program zilnic Perioade Prețuri

Ai o întrebare ?


Pentru informații suplimentare care te-ar putea ajuta în luarea deciziei, te rugăm nu ezita să ne scrii folosind formularul alăturat sau să ne contactezi la nr. de telefon:


+40 785 287 687


(nr. cu tarif normal)

Formular de contact

Trimite
Mesajul tău a fost trimis cu succes

Înscrie-te

Vreau  să merg în "Satul Englez" și să-mi îmbunătățesc fluența

*Formular de înscriere și pre-rezervare a locului în program*

 Locuri limitate ! 

Prin completarea on-line a formularului de înscriere declar că am luat la cunoștință și sunt de acord cu Regulamentul–Contract cadru de înscriere și participare , cu Tarifele serviciilor indicate în acesta precum și cu prelucrarea datelor mele personale de către Organizatorul Cursului în scopul înregistrării, în conformitate cu legislația în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal.

Pentru a finaliza înscrierea trebuie:

 • Să fiți de acord cu regulamentul - contract cadru de înscriere și participare.

 • Să completați cu acuratețe formularul de înscriere de mai sus.(toate detaliile sunt importante și necesare în vederea înregistrării și emiterii documentelor de plată )

Trimite

Newsletter

Primești informații despre învățarea eficientă a limbii engleze. Împărtășim sistematic cu voi cunoștințe și ultimele știri despre metodele cu cele mai bune rezultate din acest domeniu.