• 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag

Perioade și Loc desfășurare

Perioade

Alegi perioada convenabilă ție pentru a participa la program. Dacă ești în căutarea unui program adresat companiilor sau unor grupuri mari, te rugăm să ne contactezi pentru o ofertă personalizată!

Unele dintre perioade se ocupă destul de rapid, îți recomandăm să ne contactezi cu cel puțin o lună înainte de perioada aleasă. Suntem încântați să îți oferim telefonic informații în timp real despre locurile disponibile.

PerioadeComplex Pensiunea GențianaLacul Verde Resort
Martie 2019
17-22 Martie
Aprilie 2019
14-19 Aprilie
Mai 2019
19-24 Mai
Iunie 2019
23-29 Iunie
Iulie 2019
21-27 Iulie
Septembrie 2019
22-27 Septembrie
Octombrie 2019
27-01 Noiembrie
 • programul din perioada 27 Octombrie – 01 Noiembrie (6 zile) oferă celor interesați de a trăi experiența Angloville împreună cu familia, posibilitatea de a participa în aceeași perioadă alături de juniorii familiei. Mai multe detalii despre pachetele de familie puteți afla accesând următorul link – Satul Englez Family

Loc desfășurare

Cu gândul la confortul participanților noștri ne-am ales parteneri care oferă servicii de cazare și masă la un standard ridicat și sunt situați în zone pitorești dar ușor accesibile.

Pensiunea Gențiana
Lacul Verde Resort

Angloville - Pensiunea Gențiana

Situată într-un loc pitoresc, la aproximativ 500m de Castelul Bran, Pensiunea Gențiana oferă atmosfera medievală a unor vremuri de altă dată prin decorațiunile interioare, mobilierul și chiar prin preparatele specifice de mâncare tradițională servite. Pensiunea este situată în zona turistică Bran - Moeciu, are o clasificare de 3*** și oferă cazare, în camere spațioase, moderne, dotate cu minibar, grup sanitar propriu, televizor, internet, uscător de păr, incălzire centrală si apă caldă permanent. Pensiunea dispune de restaurant, piscină acoperită, jacuzzi, saună umedă și uscată, sală de masaj, sală de fitness, sală de conferințe, mese de biliard, darts, sală pentru tenis de masa si air hockey, parcare. Totul este gândit și realizat la standarde ridicate de calitate, din dorința de a avea în permanență oaspeți relaxați și mulțumiți.

  Participanții Angloville au la dispoziție:
 • piscină 
 • saună (2h/sejur)
 • biliard (2 zile/sejur)
 • sală fitness
 • tenis de masă

Angloville - Lacul Verde Resort

O întindere de apă înconjurată de verdeață, cascade și lebede, un restaurant luxos cu terasă amplasat pe malul lacului, vile cu camere spațioase si confortabile, spații special amenajate pentru plimbare, agrement sau joacă. Lacul Verde Resort este situat în județul Prahova și oferă cazare în vile formate din camere elegante, spațioase, moderne, dotate cu minibar, grup sanitar propriu, televizor, internet, uscător de păr, încălzire centrală și apă caldă permanent. Complexul dispune de restaurant, sală de conferințe, mese de biliard, darts, sală pentru tenis de masă, parcare. Totul este gândit și realizat la standarde ridicate de calitate, din dorința de a avea în permanență oaspeți relaxați și mulțumiți.

  Participanții Angloville au la dispoziție:
 • darts
 • tenis de masă

Alte detalii

Folosește meniul aflat în partea de sus sau dă clic pe următorul link pentru a afla mai multe despre Satul Englez.

Despre Satul Englez

Ai o întrebare?

☎️+40 785 287 687

(nr. cu tarif normal)

Pentru informații suplimentare care te-ar putea ajuta în luarea deciziei,

te rugăm nu ezita să ne contactezi telefonic (de Luni până Vineri; între orele 10-18)

Înscrie-te

Vreau  să merg în "Satul Englez" și să-mi îmbunătățesc fluența

*Formular de înscriere și pre-rezervare a locului în program*

 Locuri limitate !   

Prin completarea on-line a formularului de înscriere declar că am luat la cunoștință și sunt de acord cu Regulamentul–Contract cadru de înscriere și participare , cu tarifele serviciilor indicate în acesta precum și cu prelucrarea datelor mele personale de către Organizatorul Cursului în scopul înregistrării, în conformitate cu legislația în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal.

Pentru a finaliza înscrierea trebuie:

 • Să fiți de acord cu regulamentul - contract cadru de înscriere și participare și cu prelucrarea datelor personale de către Organizatorul Cursului în scopul înregistrării.

 • Să completați cu acuratețe formularul de înscriere de mai sus.(toate detaliile sunt importante și necesare în vederea înregistrării și emiterii documentelor de plată )

Trimite