Perioade și Loc desfășurare

Perioade Junior

În 2020 ți-am pregătit mai multe perioade de participare. Alege perioada sau perioadele preferate și participă la programul Satul Englez Junior. În anumite perioade este posibilă participarea și alături de un frate sau o soră mai mici (8-11 ani) care se pot înscrie la programul Satul Englez Kids!

PerioadeComplex Pensiunea Gențiana
Iulie 2021
25-31 Iulie
August 2021
01-07 August
 • În perioadele 25-31.07, 01-07.08 programele au o durată de 7 zile (6 nopți), încep Duminică și se termină Sâmbătă.
 • În perioada 25.07-07.08 poți să-ți asiguri dublu de beneficii la Engleză prin participarea pe o durată de 14 zile (13 nopți), programul începe Duminică (25.07) și se termină Sâmbătă(07.08). Prin participarea și la cea de-a doua săptămână vei întâlni o echipă nouă de mentori, alți tineri cool ca și tine și te vei familiariza cu situații noi.
 • În funcție de cerere luăm în considerare și adăugarea unei alte perioade de desfășurare în luna August.

Loc desfășurare

Cu gândul la confortul participanților noștri ne-am ales parteneri care oferă servicii de cazare și masă la un standard ridicat și sunt situați în zone pitorești dar ușor accesibile.

Pensiunea Gențiana
Lacul Verde Resort

Angloville - Pensiunea Gențiana

Situată într-un loc pitoresc, la aproximativ 500m de Castelul Bran, Pensiunea Gențiana oferă atmosfera medievală a unor vremuri de altădată prin decorațiunile interioare, mobilierul și chiar prin preparatele specifice de mâncare tradițională servite. Pensiunea este situată în zona turistică Bran - Moeciu, are o clasificare de 3*** și oferă cazare, în camere spațioase, moderne, dotate cu minibar, grup sanitar propriu, televizor, internet, uscător de păr, încălzire centrală si apă caldă permanent. Pensiunea dispune de restaurant, piscină acoperită, jacuzzi, saună umedă și uscată, sală de masaj, sală de fitness, sală de conferințe, mese de biliard, darts, sală pentru tenis de masa, parcare. Totul este gândit și realizat la standarde ridicate de calitate, din dorința de a avea în permanență oaspeți relaxați și mulțumiți.

  Participanții Angloville au la dispoziție:
 • piscină
 • sală fitness
 • tenis de masă
 • teren de tenis

Angloville - Lacul Verde Resort

O întindere de apă înconjurată de verdeață, cascade și lebede, un restaurant luxos cu terasă amplasat pe malul lacului, vile cu camere spațioase si confortabile, spații special amenajate pentru plimbare, agrement sau joacă. Lacul Verde Resort este situat în județul Prahova și oferă cazare în vile formate din camere elegante, spațioase, moderne, dotate cu minibar, grup sanitar propriu, televizor, internet, uscător de păr, încălzire centrală și apă caldă permanent. Complexul dispune de restaurant, sală de conferințe, mese de biliard, darts, sală pentru tenis de masă, parcare. Totul este gândit și realizat la standarde ridicate de calitate, din dorința de a avea în permanență oaspeți relaxați și mulțumiți.

  Participanții Angloville au la dispoziție:
 • darts
 • tenis de masă
 • teren de fotbal/tenis de câmp
 • piscină exterioară în apropierea locației (cost suplimentar)

Ai o întrebare?

☎️+40 785 287 687

(nr. cu tarif normal)

Pentru informații suplimentare care te-ar putea ajuta în luarea deciziei,

te rugăm nu ezita să ne contactezi telefonic (de Luni până Vineri; între orele 10-18)

Alte detalii

Folosește meniul aflat în partea de sus sau dă clic pe următorul link pentru a afla mai multe despre Satul Englez.

Despre Satul Englez Junior

Înscrie-te

Vreau  să merg în Satul Englez și să-mi îmbunătățesc fluența

*Formular de înscriere și pre-rezervare a locului în program*

 Locuri limitate ! 
Prin completarea on-line a formularului de înscriere declar că am luat la cunoștință și sunt de acord cu Regulamentul–Contract cadru de înscriere și participare , cu tarifele serviciilor indicate în acesta precum și cu prelucrarea datelor mele personale de către Organizatorul Cursului în scopul înregistrării, în conformitate cu legislația în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal.

Pentru a finaliza înscrierea trebuie:

 • Să fiți de acord cu regulamentul - contract cadru de înscriere și participare și cu prelucrarea datelor personale de către Organizatorul Cursului în scopul înregistrării.

 • Să completați cu acuratețe formularul de înscriere de mai sus.(toate detaliile sunt importante și necesare în vederea înregistrării și emiterii documentelor de plată )

Trimite