Satul Englez Kids

Tabără Native English pentru copii

Programul Angloville Kids oferă copiilor (vârste 8-11 ani) toate ingredientele necesare pentru înlăturarea bariereleor lingvistice. Prin crearea unui mediu lingvistic nativ plin de activități practice, creative și distractive, copiii vor putea beneficia de creșterea încrederii în sine, ajungând să se folosească de o exprimare fluentă în limba engleză chiar de la începuturile relației lor cu această limbă.

Un mentor vorbitor nativ de Engleză la fiecare 4 copii și un coordonator – profesor de Engleză vorbitor de Română la fiecare 8 copii! În fiecare zi copiii vor lua parte la ateliere tematice diferite în care vor descoperi într-un mod creativ întreaga lume vorbitoare de limbă Engleză – Anglia, Scoția, Irlanda, SUA, Canada și Australia.

Ești în căutare de un program asemănător pentru adolescenți (vârste 12-19 ani), vezi detalii despre programul nostru Satul Englez Junior !

Cu ajutorul vorbitorilor nativi din întreaga lume noi creăm „Satul Englez” în România, unde se comunică numai în engleză.

Angloville Kids include :

 • ENGLEZĂ TOATĂ ZIUA  – participanții comunică în engleză în toate activitățile pe care le desfășoară, fie că este vorba de conversație, jocuri, în timpul mesei sau petrecerea timpului liber.
 • ABORDARE INDIVIDUALĂ – activitățile tematice se desfășoară în grupuri mici – un mentor vorbitor nativ pentru fiecare 4 copii și un coordonator – profesor de engleză vorbitor de română la fiecare 8 copii care comunică în engleză.
 • TIMP PETRECUT ÎNTR-UN MOD CREATIV ȘI DISTRACTIV  – copii participă la diverse activități recreative și artistice, întodeauna în compania vorbitorilor nativi.

Unicitatea Angloville Kids

7 zile = 60h de activități practice în engleză

Vorbitorii nativi = absolvenți și reprezentați ai universităților de top din țări unde engleza este limba oficială

Fiecare oră a programului petrecută în compania vorbitorilor nativi

Satul Englez în Romania = ca și cum ai locui în străinatate

Învățarea prin jocuri creative și distractive

Nu folosim metodele tradiționale de învățare (ex. predare în sala de curs, predare după manuale)

Coordonatori de program cu experiență în predarea limbii engleze, atent selecționați

Participanții

[cml_media_alt id='1496']Romania-Flag-256[/cml_media_alt]

Participanții români

Copii cu vârste între 8-11 ani din România. Sunt curioși din fire, uneori timizi dar dornici să se dezvolte. Deschiși către cunoașterea de cuvinte și expresii noi pe care învață să le pronunțe corect de la început.

 
[cml_media_alt id='291']flagi_03[/cml_media_alt]

Vorbitorii nativi

Absolvenți și reprezentanți ai universităților de top din Anglia, USA, Irlanda, Australia și Canada. Ei participă la programele Angloville din dorința de a ajuta tinerii români să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare în engleză și să le deschidă orizonturi noi legate de posibilitatea de a învăța o limbă străină într-un mod recreativ și nu doar în cadrul orelor de curs. Unii dintre ei fiind chiar selectați să participe la programul partener TEFL - pentru obţinerea certificatului TEFL, care reprezintă calificarea ca profesor de limba engleză recunoscută la nivel internaţional.

 • Danila Ligia-Violeta, Părinte
 • Adriana Vasile, Părinte
 • Cristina Danciu, Părinte
 • Irina Mocanu, Părinte
 • Geanina Vlasceanu, Părinte
 • Pintilie Sorana, Părinte
 • Maria-Lavinia Voicu, Părinte
 • Bejan Mihaela, Părinte
 • Catalina Cliseru, Părinte
 • Adrian Daniel Gheorghe, Părinte

Programul include: cunoașterea culturii anglo-saxone, conversație, jocuri în aer liber, ateliere tematice în grupuri mici, excursii – toate în engleză și într-un mediu internațional !

 

METODĂ   –- PREȚURI   –- ÎNSCRIE-TE

Angloville Kids vs alte tabere de engleză

Ne-am dorit să creăm un program care să fie mult mai eficient decât orice tabără obișnuită, care să permită o mai bună înțelegere a culturii anglo-saxone și totodată să ofere instrumente folositoare în viitor pentru dezvoltarea competențelor lingvistice ale copiilor.

Alte tabere de limba engleză (copii 8-11 ani)Angloville - Satul Englez Kids
Grup20 studenți4-8 studenți
Număr ore de studiu cu vorbitori nativi20h/săptămână60h/săptămână
Număr mentori vorbitori nativi per grupDe obicei 11 mentor vorbitor nativ pentru fiecare 4 copii
Atenția acordată fiecărui student de către vorbitorul nativ-5%25%
Metode de învățareLecții de engleză, susținute în principal de către profesori vorbitori de română.Simularea unui Sat Englez cu ajutorul mentorilor nativi din diferite țări vorbitoare de engleză.
După oreDe regulă discuții în română în compania celorlalți studenți româniÎn compania vorbitorilor nativi
Obiectivele programuluiÎmbogățirea cunoștințelor generale de limba englezăSfaturi și tricuri utile pentru dezvoltarea abilităților de comunicare, familiarizarea cu accente diferite într-un mediu prietenos, cunoașterea culturii și a obiceiurilor anglo-saxone.

Structura programului

Programul a fost conceput în așa fel încât cele 7 zile să fie utilizate la maxim. Timpul trece repede pentru că în fiecare oră se fac activități diferite caracterizate prin dinamism, creativitate și amuzament. Ideea principală care stă la baza programului este prezența continuă a vorbitorilor nativi. Compania vorbitorilor nativi din diferite țări facilitează cunoașterea accentelor și culturilor diferite.

 

Dezvoltarea intensivă a abilităților lingvistice toată ziua

(model program zilnic)

 • Ateliere culturale – cunoașterea culturii anglo-saxone prin descoperirea de obiceiuri locale și curiozități culturale.
 • Activități recreative – activități sportive, jocuri în aer liber, toate alături de vorbitorii nativi.
 • Sesiuni cu mentorul – timp de conversație și divertisment pe tema zilei (ex. Australia) petrecut cu un vorbitor nativ.
 • Arts & Crafts – timpul în care se crează mici opere de artă și se fac scenete de teatru în relație cu tema zilei.
 • Activități, jocuri de grup interactive – socializare și consolidarea relațiilor și a comunicării în grup (quizzuri, jocuri, talent show, foc de tabără, seară cu muzică anglofonă la chitară).
 • Ora Mesei – fiecare masă este însoțită de conversații cu vorbitorii nativi pentru încurajarea copiilor să se exprime cât mai liber în Engleză. Se realizează un mix de participanți români și vorbitori nativi.

Prețuri Kids

Programul lingvistic Satul Englez Kids vă oferă 7 zile de vacanță intensive, pline de amintiri plăcute, cunoștințe noi și divertisment într-un mediu internațional !

6 nopți cazare în camere de 2-3-4 locuri en suite la un standard ridicat
pensiune completă: 3 mese pe zi în restaurantul complexului
+ bonus - transfer din București către Satul Englez și retur
coordonatori program atent selecționați
~60h - program lingvistic intensiv cu mentori vorbitori nativi
materiale de studiu
diplomă de participare în programul Angloville Kids

Prețul programului include: costul programului lingvistic, servicii de cazare cu pensiune completă și transferul din București către hotel și retur.


Durata programului

Număr ore de studiu

Metodă de învățare

Preț total

Satul Englez Kids

7 zile (6 Nopți)

60+

4:1 ( raport participant - mentor vorbitor nativ ) 

3099 lei

WordPress Pricing Table Plugin


Discount

(Atenție! Reducerile se pot cumula)

 • Înscrierea a doi copii în același program vă aduce beneficiul unui discount de 100 lei, care se împarte la doi. (te rugăm să specifici la înscriere, în căsuța Alte comentarii, numele celeilalte persoane)
 • Absolvenții Angloville: 100 lei discount la reînscriere

Locuri disponibile

 • Locurile disponibile în fiecare program Angloville Kids sunt limitate. Înscrierile vor fi prelucrate în ordinea sosirii.
 • Modalități de plată
  Plațile se pot efectua prin transfer bancar online sau depunere în numerar în baza facturii proforma, într-una din sucursalele Unicredit Bank, unde avem deschise conturile. Este posibilă și plata online prin card bancar, aceasta are un comision adițional de 29 lei per pachet.
 • Plata se poate face și în 2-3 tranșe ! 7 Zile
  • la înscriere pentru a rezerva locul în program este necesar un avans de minim 875 lei reprezentând serviciile de organizare care se va achita în contul Angloville.
  • cu cel puțin 45 de zile lucrătoare înainte de data de începere a programului se achită tranșa 2 - 874 lei reprezentând serviciile de organizare în contul Angloville.
  • cu cel puțin 14 zile lucrătoare înainte de data de începere a programului se achită tranșa 3 - 1350 lei reprezentând serviciile de cazare și masă în contul partenerului de profil.
 • Important de știut !
  La plecarea către locul de desfășurare al programului fiecare copil va trebui să prezinte un certificat medical eliberat de către medicul de familie cu 72h înainte de data plecării, din care să rezulte starea sa de sănătate la zi, cu specificarea sensibilităţilor, alergiilor, bolilor cronice şi a afecţiunilor în tratament.

Alte detalii

Folosește meniul aflat în partea de sus sau dă clic pe următorul link pentru a afla mai multe despre Satul Englez Kids.

PERIOADE ȘI HOTEL

 

Ai o întrebare ?

☎️+40 785 287 687

(nr. cu tarif normal)

Te rugăm nu ezita să ne contactezi telefonic (de Luni până Vineri; între orele 10-18)

Înscrie-te

Vreau să merg în Satul Englez Kids și să-mi îmbunătățesc fluența:

*Formular de înscriere și pre-rezervare a locului în program*
Prin completarea on-line a formularului de înscriere declar că am luat la cunoștință și sunt de acord cu Regulamentul–Contract cadru de înscriere și participare , cu tarifele serviciilor indicate în acesta precum și cu prelucrarea datelor mele personale de către Organizatorul Cursului în scopul înregistrării, în conformitate cu legislația în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal.

Pentru a finaliza înscrierea trebuie:

 • Să fiți de acord cu regulamentul - contract cadru de înscriere și participare și cu prelucrarea datelor personale de către Organizatorul Cursului în scopul înregistrării.

 • Să completați cu acuratețe formularul de înscriere de mai sus.(toate detaliile sunt importante și necesare în vederea înregistrării și emiterii documentelor de plată )

Trimite