• 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag

Satul Englez Kids

Tabără Native English pentru copii

Programul Angloville Kids oferă copiilor (vârste 7-11 ani) toate ingredientele necesare pentru înlăturarea bariereleor lingvistice. Prin crearea unui mediu lingvistic nativ plin de activități practice, creative și distractive, copiii vor putea beneficia de creșterea încrederii în sine, ajungând să se folosească de o exprimare fluentă în limba engleză chiar de la începuturile relației lor cu această limbă.

Un mentor vorbitor nativ de Engleză la fiecare 4 copii și un coordonator – profesor de Engleză vorbitor de Română la fiecare 8 copii! În fiecare zi copiii vor lua parte la ateliere tematice diferite în care vor descoperi într-un mod creativ întreaga lume vorbitoare de limbă Engleză – Anglia, Scoția, Irlanda, SUA, Canada și Australia.

Ești în căutare de un program asemănător pentru adolescenți (vârste 12-19 ani), vezi detalii despre programul nostru Angloville Junior !

Cu ajutorul vorbitorilor nativi din întreaga lume noi creăm „Satul Englez” în România, unde se comunică numai în engleză.

Angloville Kids include :

  • ENGLEZĂ TOATĂ ZIUA  – participanții comunică în engleză în toate activitățile pe care le desfășoară, fie că este vorba de conversație, jocuri, în timpul mesei sau petrecerea timpului liber.
  • ABORDARE INDIVIDUALĂ – activitățile tematice se desfășoară în grupuri mici – un mentor vorbitor nativ pentru fiecare 4 copii și un coordonator – profesor de engleză vorbitor de română la fiecare 8 copii care comunică în engleză.
  • TIMP PETRECUT ÎNTR-UN MOD CREATIV ȘI DISTRACTIV  – copii participă la diverse activități recreative și artistice, întodeauna în compania vorbitorilor nativi.

Unicitatea Angloville Kids

7 zile = 60h de activități practice în engleză

Vorbitorii nativi = absolvenți și reprezentați ai universităților de top din țări unde engleza este limba oficială

Fiecare oră a programului petrecută în compania vorbitorilor nativi

Satul Englez în Romania = ca și cum ai locui în străinatate

Învățarea prin jocuri creative și distractive

Nu folosim metodele tradiționale de învățare (ex. predare în sala de curs, predare după manuale)

Coordonatori de program cu experiență în predarea limbii engleze, atent selecționați

Participanții

[cml_media_alt id='1496']Romania-Flag-256[/cml_media_alt]

Participanții români

Copii cu vârste între 7-11 ani din România. Sunt curioși din fire, uneori timizi dar dornici să se dezvolte. Deschiși către cunoașterea de cuvinte și expresii noi pe care învață să le pronunțe corect de la început.

 
[cml_media_alt id='291']flagi_03[/cml_media_alt]

Vorbitorii nativi

Absolvenți și reprezentați ai universităților de top din Anglia, USA, Irlanda, Australia și Canada. Ei participă la programele Angloville din dorința de a ajuta tinerii români să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare în engleză și să le deschidă orizonturi noi legate de posibilitatea de a învăța o limbă străină într-un mod recreativ și nu doar în cadrul orelor de curs. Unii dintre ei fiind chiar selectați să participe la programul partener TEFL - pentru obţinerea certificatului TEFL, care reprezintă calificarea ca profesor de limba engleză recunoscută la nivel internaţional.

Programul include: cunoașterea culturii anglo-saxone, conversație, jocuri în aer liber, ateliere tematice în grupuri mici, excursii – toate în engleză și într-un mediu internațional !

Alte detalii

Folosește meniul aflat în partea de sus sau dă clic pe următoarele link-uri pentru a afla mai multe despre Satul Englez Kids.

Program Hotel Perioade  Prețuri

Înscrie-te

Vreau să merg în Satul Englez Kids și să-mi îmbunătățesc fluența:
Prin completarea on-line a formularului de înscriere declar că am luat la cunoștință și sunt de acord cu Regulamentul–Contract cadru de înscriere și participare , cu tarifele serviciilor indicate în acesta precum și cu prelucrarea datelor mele personale de către Organizatorul Cursului în scopul înregistrării, în conformitate cu legislația în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal.

Pentru a finaliza înscrierea trebuie:

  • Să fiți de acord cu regulamentul - contract cadru de înscriere și participare.

  • Să completați cu acuratețe formularul de înscriere de mai sus.(toate detaliile sunt importante și necesare în vederea înregistrării și emiterii documentelor de plată )

Trimite