Satul Englez Junior

Tabără Native English pentru adolescenți

Angloville Junior este cel mai individualizat program lingvistic din Europa destinat tinerilor (vârste 12-19 ani) ambițioși. Un mentor vorbitor nativ la fiecare 2 tineri români! Folosim modelul de învățare anglo-saxon bazat pe învățarea prin practică, prin schimb cultural într-un mod creativ și distractiv.

Ești în căutare de un program asemănător pentru copii (vârste 8-11 ani), vezi detalii despre programul nostru Satul Englez Kids !

Cu ajutorul vorbitorilor nativi din întreaga lume noi creăm „Satul Englez” în România, unde se comunică numai în engleză. În 7 zile tinerii :

 • ÎNVING barierele de exprimare în engleză în cele 70h de studiu și distracție în compania vorbitorilor nativi.
 • SE FAMILIARIZEAZĂ cu aspecte diferite ale culturii anglo-saxone din întrega lume într-un singur loc.
 • SE PREGĂTESC pentru susținerea examinărilor orale (Bacalaureat, Admitere la Facultate) și a studiilor în afara țării.

Unicitatea Angloville Junior

Vorbitorii nativi = absolvenți și reprezentați ai universităților de top din țări unde engleza este limba oficială

7 zile = 70h pentru comunicare în engleză („2 la 1” și „1 la 1”)

Fiecare oră a programului petrecută în compania vorbitorilor nativi

Învățarea prin jocuri creative

Satul Englez în Romania = ca și cum ai locui în străinatate

Nu folosim metodele tradiționale de învățare (ex. predare în sala de curs, predare după manuale)

Participanții

[cml_media_alt id='1496']Romania-Flag-256[/cml_media_alt]

Participanții români

Tineri ambițioși cu vârste între 12-19 ani din România. Au cunoștințe lingvistice de bază și doresc să-și îmbunătățească fluența verbală, să se pregătească pentru examinarea orală de la Bacalaureat sau pentru studii în afara țării. Sunt curioși din fire, uneori timizi dar cu vise mărețe.

 
[cml_media_alt id='291']flagi_03[/cml_media_alt]

Vorbitorii nativi

Absolvenți și reprezentanți ai universităților de top din Anglia, USA, Irlanda, Australia și Canada. Ei participă la programele Angloville din dorința de a ajuta tinerii români să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare în engleză, să-i îndrume în realizarea relațiilor internaționale și să le deschidă orizonturi noi legate de studiul în afara tării. Unii dintre ei fiind chiar selectați să participe la programul partener TEFL - pentru obţinerea certificatului TEFL, care reprezintă calificarea ca profesor de limba engleză recunoscută la nivel internaţional.

 • Danila Ligia-Violeta, Părinte
 • Adriana Vasile, Părinte
 • Cristina Danciu, Părinte
 • Irina Mocanu, Părinte
 • Geanina Vlasceanu, Părinte
 • Pintilie Sorana, Părinte
 • Maria-Lavinia Voicu, Părinte
 • Bejan Mihaela, Părinte
 • Catalina Cliseru, Părinte
 • Adrian Daniel Gheorghe, Părinte

Programul include: cunoașterea culturii anglo-saxone, conversație, jocuri în aer liber, ateliere tematice în grupuri mici, excursii – toate în engleză și într-un mediu internațional !

 

METODĂ   –- PREȚURI   –- ÎNSCRIE-TE

Ai o întrebare ?


☎️+40 785 287 687


(nr. cu tarif normal)


Pentru informații suplimentare care te-ar putea ajuta în luarea deciziei, te rugăm nu ezita să ne contactezi telefonic (de Luni până Vineri; între orele 10-18) sau să ne scrii folosind formularul alăturat.


Formular de contact

Trimite
Mesajul tău a fost trimis cu succes

Cele trei etape ale programului

Înainte
 • Identificarea nevoilor
 • Materiale pregătitoare
În timpul
 • 70h de conversație cu vorbitori nativi
 • Sesiuni practice și jocuri
După
 • Raport de evaluare individuală
 • Propuneri pentru îmbunătățire

Angloville Junior vs tabere de engleză în străinătate

Ne-am dorit să creăm un program care să fie mult mai practic decât orice tabără obișnuită în străinatate, care să permită o mai bună înțelegere a culturii anglo-saxone și totodată să ofere instrumente folositoare în viitor pentru dezvoltarea tinerilor.

Tabere de limba engleză (Anglia, Irlanda)Angloville - Satul Englez Junior
Grup10-15 studențiSesiuni individuale sau în pereche cu mentori vorbitori nativi
Număr ore de studiu20h/săptămână70h/săptămână
Număr sesiuni individualeDe obicei 08
Atenția acordată fiecărui student de către vorbitorul nativ8-10%50-100%
Metode de învățareFormă pasivă bazată pe lucrul cu manualul și o mulțime de exerciții de gramaticăConversație, jocuri în aer liber, exerciții practice, dezvoltarea abilităților de leadership - totul în engleză
După oreDe regulă discuții în română în compania celorlalți studenți româniÎn compania vorbitorilor nativi
Mediul în care se învațăÎn sala de curs după manualeSatul englez, aspect socio-cultural, anglo-saxoni din diferite țări
Obiectivele programuluiÎmbogățirea cunoștințelor generale de limba englezăDezvoltarea abilităților de comunicare, leadership, lucru în echipă, pregătirea pentru studii  într-un mediu internațional

Structura programului

Programul a fost conceput în așa fel încât cele 7 zile să fie utilizate la maxim. Timpul trece repede pentru că în fiecare oră se fac activițăți diferite caracterizate prin dinamism, creativitate și amuzament. Ideea principală care stă la baza programului este prezența continuă a vorbitorilor nativi. Compania vorbitorilor nativi din diferite țări facilitează cunoașterea accentelor și culturilor diferite.

Model program zilnic

 • Sesiuni cu mentorii – sub îndrumarea unui vorbitor nativ se învață crearea de prezentări ( public speaking în engleză)
 • Sesiuni „2 la 1” – conversații pe teme diferite ce vizează cultura anglo-saxonă, educația, hobby-urile sau interesele principale ale participantului. Un vorbitor nativ la fiecare 2 participanți români. Pentru a se cunoaște accente diferite și discuția să nu devină plictisitoare, interlocutorii se schimbă în fiecare oră.
 • Activițăți recreative -jocuri de câmp, tenis de masă, volei, excursii în împrejurimi și alte activițăți sportive în aer liber.
 • Sesiuni „1 la 1” – sesiuni individuale cu vorbitori nativi în diferite forme, ex. discuții libere la o plimbare, simularea unui interviu pentru o bursă de studiu sau admiterea la un colegiu.
 • Sesiuni de grup – workshopuri  în grupuri mici pentru exersarea abilităților de comunicare, cooperare, și creativitate. Ele pot fi sub forma unor jocuri, role playing sau activități în aer liber.
 • Ora Mesei – fiecare masă este însoțită de o conversație cu vorbitori nativi. Se realizează un mix de participanți români și vorbitori nativi.
 • Activități recreative de seară – quizzuri, jocuri, talent show, foc de tabără, seară cu muzică anglofonă la chitară.

Studii în afara țării - Cum să intri la cele mai bune universități din lume ?

Participanții Angloville Junior beneficiază de informații despre admitere și sfaturi utile, de la persoane care deja au urmat această cale cu succes. În timpul programului vor fi discutate: strategii pentru solicitarea admiterii la universități și programe de burse, precum și elementele care atrag atenția persoanei care examinează cererea. Participanții vor avea posibilitatea de a crea propriile solicitări de admitere sub supravegherea vorbitorilor nativi. Într-una din zile se organizează o sesiune de prezentare în care mentorii nativi vorbesc despre viața de student din universitățile respective, oportunitățile de carieră deschise studenților de acolo și despre natura studiilor din USA , Anglia sau alte țări anglo-saxone.

Prețuri Junior

Programul lingvistic Satul Englez Junior vă oferă 1-2 săptămâni de vacanță intensive, pline de amintiri plăcute, cunoștințe noi și divertisment într-un mediu internațional !

6-13 nopți cazare în camere de 2-3 locuri en suite la un standard ridicat
pensiune completă: 3 mese pe zi în restaurantul complexului
+ bonus - transfer din București către Satul Englez și retur
coordonatori program atent selecționați
70-140h - program lingvistic intensiv cu vorbitori nativi (1h = 60 minute)
materiale de studiu
diplomă de participare în programul Angloville Junior

Prețul programului include: costul programului lingvistic, servicii de cazare cu pensiune completă și transferul din București către hotel și retur.


Durata programului

Număr ore de studiu

Metodă de învățare

Preț total

Satul Englez Junior

7 zile (6 Nopți)

70+

2:1 și 1:1 ( raport participant - mentor vorbitor nativ ) 

3499 leiDurata programului

Număr ore de studiu

Metodă de învățare

Preț total

Satul Englez Junior

14 zile (13 Nopți)

25 Iulie-07 August

140+

2:1 și 1:1 ( raport participant - mentor vorbitor nativ ) 

6999 lei**

Specificații variantele de participare program Junior 14 zile (13 nopți):
** tariful pentru participarea în programul Angloville Junior de 14 zile (13 nopți) include și: serviciile de cazare și masă pentru zilele în care se face schimbul între serii și supravegherea tinerilor în tot acest timp.

Discount

(Atenție! Reducerile se pot cumula)

 • Înscrierea a doi copii în același program vă aduce beneficiul unui discount de 100 lei, care se împarte la doi. (te rugăm să specifici la înscriere, în căsuța Alte comentarii, numele celeilalte persoane)
 • Absolvenții Angloville: 100 lei discount la reînscriere

Locuri disponibile

 • Locurile disponibile în fiecare program Angloville Junior sunt limitate. Înscrierile vor fi prelucrate în ordinea sosirii.
 • Modalități de plată
  Plațile se pot efectua prin transfer bancar online sau depunere în numerar în baza facturii proforma, într-una din sucursalele Unicredit Bank, unde avem deschise conturile. Este posibilă și plata online prin card bancar, aceasta are un comision adițional de 29 lei per pachet.
 • Plata se poate face și în 2-3 tranșe ! 7 Zile - click pe text
  • la înscriere pentru a rezerva locul în program este necesar un avans de minim 925 lei reprezentând serviciile de organizare care se va achita în contul Angloville.
  • cu cel puțin 45 de zile lucrătoare înainte de data de începere a programului se achită tranșa 2 - 924 lei reprezentând serviciile de organizare în contul Angloville.
  • cu cel puțin 14 zile lucrătoare înainte de data de începere a programului se achită tranșa 3 - 1650 lei reprezentând serviciile de cazare și masă în contul partenerului de profil.
 • Plata se poate face și în 2-3 tranșe ! 14 Zile
  • la înscriere pentru a rezerva locul în program este necesar un avans de minim 1775 lei reprezentând serviciile de organizare care se va achita în contul Angloville.
  • cu cel puțin 45 de zile lucrătoare înainte de data de începere a programului se achită tranșa 2 - 1774 lei reprezentând serviciile de organizare în contul Angloville.
  • cu cel puțin 14 zile lucrătoare înainte de data de începere a programului se achită tranșa 3 - 3450 lei reprezentând serviciile de cazare și masă în contul partenerului de profil.
 • Important de știut !
  La plecarea către locul de desfășurare al programului fiecare copil va trebui să prezinte un certificat medical eliberat de către medicul de familie cu 72h înainte de data plecării, din care să rezulte starea sa de sănătate la zi, cu specificarea sensibilităţilor, alergiilor, bolilor cronice şi a afecţiunilor în tratament.

 

Alte detalii

Folosește meniul aflat în partea de sus sau dă clic pe următorul link pentru a afla mai multe despre Satul Englez Junior.

PERIOADE ȘI HOTEL

 

Ai o întrebare ?

☎️+40 785 287 687

(nr. cu tarif normal)

Te rugăm nu ezita să ne contactezi telefonic (de Luni până Vineri; între orele 10-18)

Înscrie-te

Vreau să merg în Satul Englez Junior și să-mi îmbunătățesc fluența:

*Formular de înscriere și pre-rezervare a locului în program*
Prin completarea on-line a formularului de înscriere declar că am luat la cunoștință și sunt de acord cu Regulamentul–Contract cadru de înscriere și participare , cu tarifele serviciilor indicate în acesta precum și cu prelucrarea datelor mele personale de către Organizatorul Cursului în scopul înregistrării, în conformitate cu legislația în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal.

Pentru a finaliza înscrierea trebuie:

 • Să fiți de acord cu regulamentul - contract cadru de înscriere și participare și cu prelucrarea datelor personale de către Organizatorul Cursului în scopul înregistrării.

 • Să completați cu acuratețe formularul de înscriere de mai sus.(toate detaliile sunt importante și necesare în vederea înregistrării și emiterii documentelor de plată )

Trimite