• 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag

Tabără-Sejur lingvistic de Engleză pentru familii

Îmbunătățește-ți abilitățile și competențele lingvistice și pe cele ale copilului tău într-o vacanță fără egal în România, alături de nativi din diferite țări vorbitoare de Engleză!

În Satul Englez, părinții și copiii vor petrece o săptămână intensivă de neuitat, plină de divertisment și schimb cultural neobișnuit, dezvoltându-și astfel noi abilități și competențe lingvistice.

În locul unei vacanțe obișnuite în Anglia poți opta acum pentru tine și familia ta pentru o experiență unică în România cu rezultate reale, unde vei cunoaște persoane cu experiențe interesante, vorbitori nativi de Engleză din întreaga lume.

 

În Tabăra-Sejur lingvistic de Engleză pentru familii Angloville se regăsesc laolaltă programul de training lingvistic intensiv pentru adulți și tabăra de engleză cu mentori vorbitori nativi pentru copii. Creăm astfel „Satul Englez” unde timp de 6-7 zile toți participanții vor comunica doar în Engleză într-un mod natural. Drept rezultat:

 • Depășești încrezător orice blocaj lingvistic
 • Înveți lucruri noi despre diversitatea culturală anglo-saxonă
 • Vei fi pregătit pentru examenele lingvistice, bacalaureat, studii în afara țării sau chiar un interviu pentru un loc de muncă, o negociere importantă cu un client.

Avantaje Satul Englez Family Camp

6-7 zile = 60-70h de comunicare cu vorbitori nativi de Engleză
Sesiuni personalizate în perechi (2 la 1 ) pentru copii
Atenția individuală a vorbitorului nativ în proporție de 100% ( 1 la 1) pentru părinți
12h pe zi de comunicare și activități practice în Engleză
Metodologie practică și creativă
Fără predare în sala de curs sau după manuale
Engleză generală și de afaceri pentru adulți
Mentori nativi din diverse țări vorbitoare de limba Engleză

Participanți Satul Englez Family Camp

[cml_media_alt id='1496']Romania-Flag-256[/cml_media_alt]

Participanții români

Părinți și copii cu vârste cuprinse între 12-18 ani care au ales să îmbine vacanța de familie cu dezvoltarea aptitudinilor lingvistice. Tinerii au cunoștințe lingvistice de bază și doresc să-și îmbunătățească fluența verbală, să se pregătească pentru examinarea orală de la Bacalaureat sau pentru studii în afara țării iar în cazul părinților, aceștia doresc să-și dezvolte aptitudinile lingvistice pentru a beneficia de ele cu succes în mediul profesional sau în călătorii. Părinții și copii care au ales experiența Angloville sunt deschiși să învețe despre alte culturi în cadrul unei "vacanțe alternativă" și totodată în acest fel prin comunicarea permanentă în Engleză să poată deveni mai încrezători în abilitățile de exprimare.

[cml_media_alt id='291']flagi_03[/cml_media_alt]

Vorbitorii nativi

Ei vin din țări unde limba engleză este limbă oficială - vorbind limba în mod natural la fel cum se poate auzi, asculta în țara lor de origine. Persoane cu experiențe interesante. Fac parte din grupe de vârstă diferite. Alături de copii sunt mentori cu vârste apropiate, studenți sau absolvenți ai universităților de top din Anglia, USA, Irlanda, Australia și Canada. Participanții adulți beneficiază de mentori adulți care vin din diferite sfere ale vieții - profesori, profesioniști din diferite domenii, călători - toți împărtășind aceeași dorință de a-i sprijini pe participanții români să-și dezvolte aptitudinile lingvistice.

Program intensiv de Engleză pentru toată familia

Copii

Programul include: cunoașterea culturii anglo-saxone, conversație, jocuri în aer liber, ateliere tematice în grupuri mici, excursii – toate în engleză și într-un mediu internațional !

Adulți

Programul este axat pe conversație și dezvoltarea abilităților practice: discuții generale, dezbateri negocieri, prezentări. Participanții la program învață cum să creeze și să livreze prezentări, să colaboreze într-o echipă internațională, să conducă o dezbatere sau negociere.

Vezi detalii program zilnic

Etapele programului

Înainte
 • Evaluare individuală a nevoilor și obiectivelor atât pentru copii cât și pentru părinți
 • Materiale pregătitoare
În timpul
 • 60-70h de training lingvistic axat pe conversație cu vorbitori nativi de Engleză
 • Sesiuni în perechi (2 la 1) pentru copii
 • Sesiuni individuale (1 la 1) pentru părinți
 • Abordare personalizată (învățare și îndrumare prin exerciții și activități practice adaptate nevoilor specifice)
După
 • Raport de evaluare individuală
 • Propuneri pentru îmbunătățire
 • Resurse pentru învățarea continuă

Alte detalii

Folosește meniul aflat în partea de sus sau dă clic pe următoarele link-uri pentru a afla mai multe despre Satul Englez.

Hotel Perioade Prețuri

Înscrie-te

Vreau  să particip în programul "Satul Englez Family" și să-mi îmbunătățesc fluența

*Formular de înscriere și pre-rezervare a locului în program*
Prin completarea on-line a formularului de înscriere declar că am luat la cunoștință și sunt de acord cu Regulamentul–Contract cadru de înscriere și participare , cu tarifele serviciilor indicate în acesta precum și cu prelucrarea datelor mele personale de către Organizatorul Cursului în scopul înregistrării, în conformitate cu legislația în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal.

Pentru a finaliza înscrierea trebuie:

 • Să fiți de acord cu regulamentul - contract cadru de înscriere și participare.

 • Să completați cu acuratețe formularul de înscriere de mai sus.(toate detaliile sunt importante și necesare în vederea înregistrării și emiterii documentelor de plată )

Trimite