• 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag

Angloville Weekend

Training - Weekend Lingvistic de Engleză pentru adulți - Super Intensiv

Angloville Weekend este un program intensiv de 2.5 zile – un „weekend Englez” în care vei vorbi numai în limba Engleză şi îţi vei putea observa progresul după fiecare sesiune individuală de conversaţie cu vorbitorii nativi.

Acesta nu este un curs obişnuit de weekend. În 2 zile şi jumătate vei lua parte la 25 de ore de pregătire personalizată într-un mediu lingvistic nativ, astfel îți vei putea depăşi limitările şi dezvolta abilităţile de conversație în limba Engleză.

Poţi aborda subiecte din două categorii tematice: Engleză pentru Afaceri şi Engleză Generală.

Metoda noastră:

 • WEEKEND INTENSIV ÎN ENGLEZĂ – 25 de ore de comunicare practică în limba Engleză cu vorbitori nativi
 • DEZVOLTARE PERSONALIZATĂ – programul are la bază o structură de conversaţii individuale şi ateliere tematice menite să se adreseze nevoilor tale specifice
 • COMUNICARE REALĂ ŞI PRACTICĂ – fără manuale şi fără săli de curs, ne axăm pe simularea situaţiilor reale întâlnite în viaţa de zi cu zi și în activitatea profesională, utilizând limba Engleză ca şi cum ai fi în SUA, Marea Britanie sau Irlanda.

Unicitatea Angloville Weekend:

Engleză în mediu nativ = nu se vorbește în română

25h de activități practice diversificate timp de 2.5 zile

Atenţia individuală a mentorilor nativi pe parcursul fiecărei sesiuni de conversaţie.

Axat exclusiv pe conversație și dezvoltarea abilităților practice: discuții generale, negocieri, prezentări

Cele 2 zile și jumătate petrecute aici echivalează cu 100 de ore de cursuri tradiționale

Nu folosim metodele tradiționale de învățare (ex. predare în sala de curs, predare după manuale)

*Pentru a profita din plin de metodele de învățare pe care le folosim, participanții Angloville trebuie să dețină cunoștințe de limba engleză cel puțin la nivelul utilizării elementare a limbii (nivelul A2 – Cadrul Europen Comun) spre nivelul utilizării elementare a limbii (nivelul B1 – Cadrul Europen Comun)

Dacă nu ești sigur că nivelul tău actual este de ajuns pentru a face față mediului interactiv de comunicare în Engleză din program, contactează-ne:

☎️ +40 785 287 687 ** (nr. cu tarif normal) 

**Echipa noastră va fi încântată să te ghideze în luarea deciziei, îți stăm la dispoziție de Luni până Vineri, între orele 10-18.

 

Categorii tematice

 

Engleză Generală

 • Subiecte destinate persoanelor care doresc să îşi dezvolte abilităţile practice de conversaţie în limba Engleză, necesare activităţilor de zi cu zi
 • Pe parcursul programului, orice temă poate fi abordată în cadrul conversațiilor, precum și folosirea jocului pe roluri pentru simularea situațiilor din viața de zi cu zi; sesiuni de îmbunătățire a vocabularului și învățarea unei pronunții corecte.
 • Pregătirea are loc în sesiuni individuale (1: 1) cu mentori nativi.

Engleză pentru Afaceri

 • Tematică destinată persoanelor cu funcții de conducere și profesioniștilor care fac parte din echipe manageriale în cadrul unor companii internaţionale şi nu numai și care deseori au nevoie să vorbească limba Engleză în timpul unor întâlniri/ședințe sau participă la conferinţe.
 • Temele abordate sunt orientate către dezvoltarea abilităţilor esenţiale legate de afaceri, necesare în timpul conferințelor internaționale sau în întîlnirile cu parteneri de afaceri sau colegi din alte țări.
 • Acestea includ, printre altele, prezentări, negociere în afaceri, îmbogățirea vocabularului, îmbunătățirea pronunției cu sprijinul mentorilor nativi şi a trainerilor cu experienţă.

Participanții

[cml_media_alt id='1496']Romania-Flag-256[/cml_media_alt]

Participanții români

Adulți din grupe de vârstă diferite. Deseori ei sunt reprezentanți ai unor companii de mărime medie și mare, având nevoie să vorbească limba Engleză la un nivel eficient, în vreme ce alţii preferă să înveţe deoarece călătoresc sau se pregătesc pentru un interviu important şi doresc să îşi îmbunătăţească abilităţile de comunicare. Au cunoștințe teoretice de gramatică și vocabular. Vor să înlăture barierele de exprimare, să se pregatescă pentru o călătorie  în afară,  o întâlnire de afaceri sau doar caută să se dezvolte profesional.

[cml_media_alt id='291']flagi_03[/cml_media_alt]

Vorbitorii nativi

Ei vin din țări unde limba engleză este limbă oficială - vorbind limba în mod natural la fel cum se poate auzi, asculta în țara lor de origine. Persoane cu experiențe interesante. Fac parte din grupe de vârstă diferite. Unii dintre ei fiind chiar profesori calificați sau selectați să participe la programul partener TEFL-pentru obţinerea certificatului TEFL, care reprezintă calificarea ca profesor de limba engleză recunoscută la nivel internaţional.

 • Am trăit o experienţă care m-a dus în afara ariei mele de confort. Am învăţat mai mult decât să conversez în limba Engleză şi asta mi-a oferit un plus de încredere în mine. Aş reveni oricând cu tot dragul în Satul Englez!Felicia Atanasie, Medic
 • Angloville este o noutate pentru programele de învățare a limbii engleze de la noi. Este organizat foarte bine, cu un program riguros, foarte atent coordonat. Am avut șansa să particip și la alte programe de pregătire în domeniul comunicării în limba engleză, dar Angloville are ceva particular: un număr mare de ore în limba engleză alături de vorbitori nativi, un cadru familiar, teme de lucru adaptate participanților. Programul este în același timp o vacanță și o vacanță activă cu multe avantaje, mă bucur că am participat. Felicitări organizatorilor!Elena-Melania Platon, Cadru Didactic Învățământ Primar
 • It's been a month now since my participation in the Angloville programme ended and I feel like it's about time I'd share a few things about this beautiful and challenging experience. So, here we go: 1. Great accommodation! You need good rest and healthy food in order to sustain your activity during the programme. You will get it! Thank you again Satul Prunilor! 2. Interesting and stimulating educational environment. The mix of activities won't let you get bored ... Full testimonial on our FB page.Daniela Preda, Commerce – Accounting Specialist
 • A fost o saptamana intensa cu un program sustinut, o experienta extraordinara. Am cunoscut oamenii minunati, profesionisti, foarte atenti la nevoile fiecarui participant. Recomand acest program tuturor celor care isi doresc sa-si imbunatatesca abilitatile de comunicare in limba engleza. Multumesc Angloville pentru aceasta experienta. Adi, Cris faceti o treaba excelenta. Cu siguranta o sa revin pentru un nou program.Cătălin Dănilă, Senior Finance Manager
 • Pentru mine saptamana petrecuta in cadrul programului Angloville a fost o experienta extraordinara, pe care vreau s-o mai repet. Cel mai important lucru a fost ca am invins “frica” de a vorbi engleza, sunt tare mandra de mine! Acest lucru s-a intamplat datorita oamenilor, minunati si profesionisti, pe care i-am intalnit in programul Angloville. Organizarea programului a fost bine facuta, locatia a fost minunata! Am plecat acasa mult mai bogata decat m-am dus acolo, cunoscand oameni frumosi si acumuland cunostinte noi de engleza si nu numai. Recomand oricui experienta programului Angloville. Multumesc pentru tot, o sa revin!
  Emanuela Milu, Hochland
 • Programul Angloville este unul profesionist si foarte bine organizat. Cazarea a fost excelenta, mentorii au fost mereu de ajutor. Am cunoscut oameni minunati cu care am ramas in contact. Este o provocare sa inveti engleza intr-un mediu relaxant dar urmand un program bine stabilit de conversatii pe subiecte impuse sau libere, jocuri si activitati in aer liber. M-am bucurat de o vacanta activa, a fost o experienta interesanta. Multumesc Angloville, voi reveni !

  Oranina Dumitru, Euro Services & Management
 • Pentru mine a fost una dintre cele mai frumoase experiențe! A fost o săptamană buna în care am învățat mult și în care am cunoscut oameni minunați de la care am continuat să învăț și după săptămâna Angloville ! Recomand tuturor celor care vor să își îmbunătățească nivelul de cunoaștere a limbii engleze și mai ales celor care vor să o facă altfel decât la școală !!!! Sper ca acest proiect să se bucure de un mare succes și în România !Mihaela Durnescu, SPN Durnescu și Asociații
 • Programele se desfășoară într-un mod echitabil, interesant și flexibil, având ca scop  îmbunătățirea abilităților verbale și practice precum prezentările ,negocierile sau conversațiile telefonice. Recomand serviciile Angloville oricui apreciază profesionalismul, buna organizare și o atmosferă placută învățând engleza.

  Anna Ramut, Denzel Polska – Polonia
 • Un grup de vorbitori nativi foarte bine ales fiecare cu experiențe din cele mai interesante, care și-au îndeplinit sarcinile cu seriozitate. Conversațiile 1 la 1 nu sunt doar despre a învăța limba, cultura, obiceiurile sau legile vorbitorilor nativi ele fiind caracterizate și de optimismul cu care aceștia comunică și interacționează. Organizatorii au grijă tot timpul de aspectul profesional al programului.

  Agnieszka Kowalewska, Telzas – Polonia

Cele trei etape ale programului

Înainte
 • Evaluare individuală a nevoilor și obiectivelor
 • Materiale pregătitoare
În timpul
 • Atenția vorbitorilor nativi în proporție de 100% timp de peste 25h

 • Exclusiv sesiuni practice

 •  Abordare personalizată (învățare și îndrumare adaptate nevoilor specifice)

După
 • Raport de evaluare individuală
 • Resurse pentru învățarea continuă

Structura programului de weekend

Elementele cheie:

 • Abordare personalizată: fiecare participant are propriul său mentor nativ împreună cu care lucrează la atingerea obiectivelor setate iniţial;
 • Flexibilitate: programul se adaptează în funcţie de nevoile individuale ale participantului;
 • Două teme la alegere: există două categorii tematice din care participantul poate alege în funcţie de aptitudinile care se doresc a fi îmbunătățite, existând şi posibilitatea ca acestea să fie combinate;
 • Sesiuni de conversaţie 1 la 1 (1 participant – 1 mentor nativ). Pe parcursul programului te vei întâlni cu mentori nativi diferiți în timpul sesiunilor, lucru ce te va ajuta să te familiarizezi cu diferitele tipuri de accente.

Tematică - Engleză Generală

 • Recomandată persoanelor care doresc să îşi îmbunătăţească aptitudinile lingvistice necesare în situațiile de comunicare de zi cu zi.
 • Oferă o oportunitate de dezvoltare rapidă şi eficientă, perfectă pentru cei care plănuiesc o călătorie în străinătate, care doresc îmbunătățirea abilităților interculturale sau pur şi simplu vor să îşi depăşească limitările de limbaj.
 • Pe parcursul programului există posibilitatea de a alege între participarea la workshopuri şi sesiuni de 1 la 1.
 • În sesiunile de conversaţie individuale se abordează teme variate, astfel încât să îţi diversifici cât mai mult vocabularul.

Tematică - Engleză pentru Afaceri

 • Recomandată profesioniștilor și persoanelor cu funcții de conducere care fac parte din echipe manageriale, lucrând într-un mediu internaţional ce presupune utilizarea frecventă a limbii Engleze.
 • Axat pe dezvoltarea abilităţilor de comunicare în afaceri și a limbajului, necesare în cadrul conferinţelor și a întâlnirilor într-un cadru internațional.
 • Programul include sesiuni individuale 1 la 1 cu vorbitori nativi, dar şi ateliere pe teme precum: diferenţe culturale, etică în muncă, susţinerea unei prezentări, tehnici de negociere, progresul în învățare şi pregătirea continuă. Atelierele tematice vor fi ţinute de mentorii nativi şi de instructori specializaţi.
 • Dacă tema unuia dintre atelierele tematice nu se numără printre interesele participantului se poate opta pentru o sesiune individuală de conversaţie.

Programul zilnic

Ora

Vineri / Engleză Generală

Vineri / Engleză Afaceri

17:30 - 18:00

Sosire și Check - in

Sosire și Check - in

18:00 - 19:00

Introducere program

Introducere program

19:00 - 20:00

Cină

Cină

20:00 - 20:50

Sesiune practică 1 la 1

Sesiune practică 1 la 1

21:00 -

Socializare

Socializare

Ora

Sâmbătă / Engleză Generală

Sâmbătă / Engleză Afaceri

8:30 - 9:30

Mic dejun

Mic dejun

9:30 - 10:30

Workshop / Sesiune practică 1 la 1

Workshop / Sesiune practică 1 la 1

10:30 - 11:30

Întâlnire cu mentorul

Întâlnire cu mentorul

11:30 - 12:30

Sesiune de grup

Sesiune de grup

12:30 - 13:30

Sesiune practică 1 la 1

Sesiune practică 1 la 1

13:30 - 14:30

Prânz

Prânz

14:30 - 15:30

Timp liber

Timp liber

15:30 - 16:30

Întâlnire cu mentorul - Vocabular engleză generală

Întâlnire cu mentorul - Vocabular engleză afaceri

16:30 - 17:30

Sesiune practică 1 la 1

Sesiune practică 1 la 1

17:30 - 18:30

Sesiune practică 1 la 1

Workshop

18:30 - 19:30

Sesiune practică 1 la 1

Sesiune practică 1 la 1

19:30 - 20:30

Cină

Cină

20:30 - 21:30

Entertainment hour

Entertainment hour

21:30 -

Socializare

Socializare

Ora

Duminică / Engleză Generală

Duminică / Engleză Afaceri

8:30 - 9:30

Mic dejun și Check - out

Mic dejun și Check - out

9:30 - 10:30

Workshop / Sesiune practică 1 la 1

Workshop / Sesiune practică 1 la 1

10:30 - 11:30

Sesiune practică 1 la 1

Sesiune practică 1 la 1

11:30 - 12:30

Sesiune practică 1 la 1

Workshop

12:30 - 13:30

Întâlnire de revizuire cu mentorul

Întâlnire de revizuire cu mentorul

13:30 - 14:30

Prânz

Prânz

14:30 - 15:00

Timp liber

Timp liber

15:00 - 16:00

Sesiune practică -  negociere

Sesiune practică -  negociere

16:00 - 17:00

Sesiune practică 1 la 1

Sesiune practică 1 la 1

17:00 - 18:00

Sesiune practică 1 la 1

Sesiune practică 1 la 1

18:00 - 18:30

Închiderea programului - Înmânarea diplomelor

Închiderea programului - Înmânarea diplomelor

Tipuri de activități

 • Sesiuni practice „1 la 1” . Discuții în funcție de tema aleasă inițial (material de suport furnizat) și în orice formă: la o cafea în grădină sau în timpul unei plimbări în aer liber. Fiecare sesiune, petrecută în compania vorbitorilor nativi. Temele discuțiilor se pot stabili în avans conform nevoilor fiecarui participant existând și posibilitatea de a fi schimbate de către cei implicați la momentul dat. Sesiunile pot fi orientate într-o direcție predeterminată de către participant, ex. afaceri, drept, cultură, finanțe, simularea unor situații profesionale specifice (interviuri pentru un post nou, conversație la locul de muncă, pregătirea pentru călătorii de afaceri), etc.
 • Workshopuri. Acestea pregătesc participanţii pentru situațiile practice precum consolidarea unei relaţii de afaceri, tehnici de negociere, interviuri sau evitarea unor situaţii neplăcute datorate diferenţelor culturale într-un context de afaceri. Toate acestea au loc bineînţeles în limba Engleză.
 • Sesiuni de grup. Activități de tip ‘teamwork’ în grupuri mici axate pe dezvoltarea unor mini-proiecte. Găsirea unor soluții și prezentarea acestora. Aceste sesiuni ajută la familiarizarea cu mediul de lucru în echipă.

 • Entertainment Hour. Teste amuzante de tip Quiz, prezentări susținute de vorbitorii nativi, jocuri, socializare și multă distracție.

 • Ora mesei. Discuții libere – fiecare masă va avea un număr egal de mentori și participanți români.

 • Întâlnire cu mentorul. Fiecărui participant îi este atribuit un mentor individual, care îl va susține și ajuta să-și atingă obiectivele pe parcursul programului.

 • Negocieri. Veți învăța cum să negociați eficient în engleză.

Activitățile se desfășoară în totalitate în limba engleză.

Prețuri Angloville Weekend

Programul Angloville Weekend se întinde pe parcursul a 2.5 zile intensive și include:

participarea la toate activitățile programului - peste 25h petrecute cu vorbitori nativi

Workshopuri și materiale didactice proprii

3 zile (2 nopți) cazare în cameră single en suite într-o locație premium

pensiune completă: 3 mese pe zi în restaurantul locației

Prețul include: costul programului lingvistic (TVA inclus), servicii de cazare cu pensiune completă.

2699 lei

Noile perioade vor fi afișate în curând

Lasă-ne un mesaj folosind formularul de contact, și vei fi printre primii care vor afla noile perioade pentru 2020 !


* pentru grupurile organizate din cadrul companiilor vom crea o ofertă personalizată în funcţie de nevoile specifice. 

Discount

 • Prieten/Coleg/Partener: 100 lei discount –  pentru cel de-al doilea participant, care se împarte la doi. (te rugăm să specifici la înscriere, în căsuța Alte comentarii, numele celeilalte persoane).
 • Absolvenții Angloville: 100 lei discount – pentru cei care au participat deja la programul Satul Englez
 • Plata se poate face și în 2 tranșe!
  • la înscriere pentru a rezerva locul în program se achită tranșa 1 - totalul serviciilor de organizare în contul Angloville
  • cu cel puțin 14 zile înainte de data de începere a programului se achită tranșa 2 - totalul serviciilor de cazare și masă în contul partenerului de profil.
 • Modalități de plată - click pe text -
  Plațile se pot efectua prin transfer bancar online sau depunere în numerar în baza facturii proforma, într-una din sucursalele Unicredit Bank, unde avem deschise conturile. Este posibilă și plata online prin card bancar, aceasta are un comision adițional de 19 lei per pachet.

Programe de 6-7 zile

Ești interesat de un program cu o durată mai lungă? Vrei să vezi cum arată o săptămână intensivă de dezvoltare lingvistică? Te invităm să consulți detaliile programului nostru de 6-7 zile Satul Englez

Dacă ești în căutarea unei soluții personalizate adresată companiilor sau unor grupuri mari, putem pregăti o ofertă adaptată nevoilor pe baza unei evaluări inițiale.

Alte detalii

Folosește meniul aflat în partea de sus sau dă clic pe următorul link pentru a afla mai multe.

Perioade și Hotel     Satul Englez 6-7 zile

Ai o întrebare ?


+40 785 287 687


(nr. cu tarif normal)


Pentru informații suplimentare care te-ar putea ajuta în luarea deciziei, te rugăm nu ezita să ne contactezi telefonic (de Luni până Vineri; între orele 10-18) sau să ne scrii folosind formularul alăturat.


Formular de contact

Trimite
Mesajul tău a fost trimis cu succes

Înscrie-te

Prin completarea on-line a formularului de înscriere declar că am luat la cunoștință și sunt de acord cu Regulamentul–Contract cadru de înscriere și participare , cu tarifele serviciilor indicate în acesta precum și cu prelucrarea datelor mele personale de către Organizatorul Cursului în scopul înregistrării, în conformitate cu legislația în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal.

Pentru a finaliza înscrierea trebuie:

 • Să fiți de acord cu regulamentul - contract cadru de înscriere și participare și cu prelucrarea datelor personale de către Organizatorul Cursului în scopul înregistrării.

 • Să completați cu acuratețe formularul de înscriere de mai sus.(toate detaliile sunt importante și necesare în vederea înregistrării și emiterii documentelor de plată )

Trimite