Păreri și Testimoniale ale Participanților Angloville

Angloville Satul Englez- Păreri despre programul nostru pentru adulți

Angloville este cel mai individualizat program lingvistic din Europa. În timpul programului, participantul ia parte la peste 70h de sesiuni practice cu vorbitori nativi. Ce părere au participanții despre Satul Englez? Citește testimonialele lor mai jos!

 • Felicia Anastasie
  medic
  Am trăit o experienţă care m-a dus în afara ariei mele de confort. Am învăţat mai mult decât să conversez în limba Engleză şi asta mi-a oferit un plus de încredere în mine. Aş reveni oricând cu tot dragul în Satul Englez!
 • Elena-Melania Platon
  Cadru Didactic Învățământ Primar
  Angloville este o noutate pentru programele de învățare a limbii engleze de la noi. Este organizat foarte bine, cu un program riguros, foarte atent coordonat. Am avut șansa să particip și la alte programe de pregătire în domeniul comunicării în limba engleză, dar Angloville are ceva particular: un număr mare de ore în limba engleză alături de vorbitori nativi, un cadru familiar, teme de lucru adaptate participanților. Programul este în același timp o vacanță și o vacanță activă cu multe avantaje, mă bucur că am participat. Felicitări organizatorilor!
 • Daniela Preda
  Commerce – Accounting Specialist
  It's been a month now since my participation in the Angloville programme ended and I feel like it's about time I'd share a few things about this beautiful and challenging experience. So, here we go: 1. Great accommodation! You need good rest and healthy food in order to sustain your activity during the programme. You will get it! Thank you again Satul Prunilor! 2. Interesting and stimulating educational environment.
 • Cătălin Dănilă
  Senior Finance Manager
  A fost o saptamana intensa cu un program sustinut, o experienta extraordinara. Am cunoscut oamenii minunati, profesionisti, foarte atenti la nevoile fiecarui participant. Recomand acest program tuturor celor care isi doresc sa-si imbunatatesca abilitatile de comunicare in limba engleza. Multumesc Angloville pentru aceasta experienta. Adi, Cris faceti o treaba excelenta. Cu siguranta o sa revin pentru un nou program.
 • Emanuela Milu
  Hochland
  Pentru mine saptamana petrecuta in cadrul programului Angloville a fost o experienta extraordinara, pe care vreau s-o mai repet. Cel mai important lucru a fost ca am invins “frica” de a vorbi engleza, sunt tare mandra de mine! Acest lucru s-a intamplat datorita oamenilor, minunati si profesionisti, pe care i-am intalnit in programul Angloville. Organizarea programului a fost bine facuta, locatia a fost minunata! Am plecat acasa mult mai bogata decat m-am dus acolo, cunoscand oameni frumosi si acumuland cunostinte noi de engleza si nu numai. Recomand oricui experienta programului Angloville. Multumesc pentru tot, o sa revin!
 • Diana Budeanu
  BRD GSG
  A fost un tur de forta. A trebuit sa fim in forma maxima de la 9.00-21.00, dar multumita nativilor si conditiilor oferite, 6 zile au parut 1 zi. Am avut parte de cel mai placut curs intensiv de engleza; prezentare; dezvoltare competente profesionale; dezvoltare personala. Il recomand oricui doreste sa-si infranga frica de a vorbi in engleza.
 • Mihaela Durnescu
  SPN Durnescu și Asociații
  Pentru mine a fost una dintre cele mai frumoase experiențe! A fost o săptamană buna în care am învățat mult și în care am cunoscut oameni minunați de la care am continuat să învăț și după săptămâna Angloville ! Recomand tuturor celor care vor să își îmbunătățească nivelul de cunoaștere a limbii engleze și mai ales celor care vor să o facă altfel decât la școală !!!! Sper ca acest proiect să se bucure de un mare succes și în România !

Mă interesează Satul Englez! >>      

Angloville – Păreri despre programul nostru pentru copii și adolescenți

Programul Angloville Kids și Junior oferă tinerilor toate ingredientele necesare pentru înlăturarea bariereleor lingvistice. Prin crearea unui mediu lingvistic nativ plin de activități practice, creative și distractive, aceștia vor putea beneficia de creșterea încrederii în sine, ajungând să se folosească de o exprimare fluentă în limba engleză chiar de la începuturile relației lor cu această limbă. Citește aici părerile despre programul Satul Englez Kids și Junior!

 • Danila Ligia-Violeta, Părinte
 • Adriana Vasile, Părinte
 • Cristina Danciu, Părinte
 • Irina Mocanu, Părinte
 • Geanina Vlasceanu, Părinte
 • Pintilie Sorana, Părinte
 • Maria-Lavinia Voicu, Părinte
 • Bejan Mihaela, Părinte
 • Catalina Cliseru, Părinte
 • Adrian Daniel Gheorghe, Părinte