Sejur lingvistic de limba engleză

Înlăturarea barierelor lingvistice în 6-7 zile de sejur este obiectivul tuturor programelor de limbă engleză Angloville. Realizăm acest lucru prin zecile de ore de interacțiune în limba engleză în formulă 1 la 1 sau 2 la 1 cu vorbitori nativi.

Am creat Angloville din dorința de a valorifica la maxim timpul și mediul ideal de învățare a limbii engleze – mediu nativ de limbă engleză, personalizat, în afara sălii de curs, fiind în același timp și în proximitatea României.

Sejurul lingvistic de limba engleză  cu vorbitori nativi este împărțit în câteva categorii principale:

  • Engleză pentru adulți, în formulă 1 la 1 sau 2 la 1 – Satul Englez, cel mai intensiv program lingvistic cu vorbitori nativi din Europa
  • Engleză pentru copii și adolescenți 12-19 ani, în formulă 2 la 1 – Satul Englez  Junior, un vorbitor nativ la fiecare 2 tineri participanți

Toate programele lingvistice constau în studiu intensiv într-una dintre locațiile unice din România și Europa. Programele locale Angloville sunt o simulare a vieții reale într-un mediu nativ de limbă engleză, fără a fi nevoie să călătorești pe distanțe mari. Participanții servesc masa împreună, conversează, au sesiuni practice pentru dezvoltarea abilităților diverse – totul în engleză, folosirea limbii române fiind strict interzisă. În acest fel, timp de 6-7 zile interacțiunea 1 la 1 cu mentorul va fi la fel de mare ca în timpul a sute de ore de cursuri clasice!

Află mai multe despre sejurul lingvistic »