Întrebări frecvente

 • Câți vorbitori nativi vor participa la un program ?

  În programul Anlgoville -„Satul Englez” Adulți, varianta Private și Private Plus numărul de vorbitori nativi va fi egal cu numărul de participanți români. Media numărului de participanți per program este între 15 și 30: români și vorbitori de limbă engleză la un loc.

  Pentru Tandem, Junior și Junior International raportul dintre vorbitorii nativi și participanții români este de 1 la 2-3. În cazul programelor Kids avem un raport de 1 vorbitor nativ la 4 copii.

 • Prin ce se distinge Angloville de alte cursuri intensive de limba engleză ?

  Angloville este o simulare a unui mediu nativ de limba engleză - creăm un „Sătuc Englez” în România, unde se comunică numai în engleză. Program complet personalizat, în fiecare oră participantul aflându-se în compania unui alt vorbitor nativ.

  Nu se învață după manuale. Programul se bazează pe comunicarea permanentă cu vorbitori nativi.  În plus, programul prevede utilizarea unor metode inovatoare pentru a accelera procesul de învățare. Dintre metodele folosite se disting:

  • metoda „imersiei lingvistice” - învățarea prin proiecte și într-un mod distractiv, limbajul nu este un scop în sine ci un mijloc pentru un scop.
  • sesiuni practice 1 la 1 sau 2 la 1 - în funcție de tipul programului ales.
  • principiul Pareto: 80-20 - programul se concentrează pe dezvoltarea vocabularului și abilităților practice, adică cea ce folosim cel mai des în contactul cu limba engleză.
 • Mă gandesc să studiez în Anglia, de ce aș alege Angloville ?
  • Sesiuni practice în formulă 1 la 1 sau 2 la 1 cu vorbitori nativi - în loc de cursuri în grupuri mari.

  • Numai comunicare practică - în loc de teorie predată în sala de clasă.

  • Te afli în compania vorbitoriolor nativi pe toată durata programului, 12h pe zi - în loc să-ți petreci timpul liber în compania celorlați participanți care ar fi dispuși să vobească în română.

  • 5-6 accente diferite ale limbii engleze într-un loc - față de un singur accent local.

  • Sat Englez în România - ușor de ajuns din majoritatea orașelor mari din țară.

  •  Cu siguranță, un raport calitate-preț mai bun.
 • Cine sunt vorbitorii nativi din satul Angloville ?

  Participanții anglo-saxoni provin din diferite țări vorbitoare de limba engleză: Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Irlanda și Australia. Mare parte dintre participanți sunt persoane cu certificat de predare TEFL.  Cu toate acestea, datorită structurii programului nu vrem să ne limităm la profesori. Angloville este în primul rând despre practica intensivă a limbii, deoarece vorbitorii de limbă engleză sunt persoane de diferite profesii, cu un trecut interesant și educație de diferite profiluri: cele asociate cu mediul de afaceri, drept, jurnaliști, arte, studenții precum și alte profesii. Vârsta participanților în programele pentru adulți variază între 25 și 60 de ani. Participanții sunt selectați astfel încât să creeze un grup divers și interesant de oameni din medii diferite.

 • Nu sunt sigur de nivelul meu actual de cunoaștere al limbii engleze.

  Vă invităm la o discuție telefonică cu coordonatorul programului - fară obligații - în care vom evalua împreună nivelul actual de cunoaștere.

  În cazul în care observăm că este prea devreme să participați într-un program Angloville, vă vom trimite materiale pregătitoare gratuite pentru a vă ajuta sa vă dezvoltați abilitățile lingvistice.

 • Ce vârste au participanții români ?

  În programele Angloville Adult veți putea întâlni persoane din categorii de varstă diferite, de la 18 până la 70+. Programul este complet individualizat, astfel încât să răspundă nevoilor specifice ale fiecărui participant.

 • Care este profilul participantului român în acest program?

  Programul Angloville este recomandat tuturor celor care doresc să își îmbunătățească în mod significativ și într-un timp scurt competențele lingvistice de limba engleză. Participarea în programul pentru adulți este posibilă de la vârsta de 18 ani. Abordarea orientată pe competențele practice, exersarea abilităților de prezentare, negociere în limba engleză, face ca programul Angloville să fie deosebit de atractiv profesioniștilor din diferite domenii care folosesc engleza în activitatea lor profesională.

  Având în vedere aspectul multi-cultural și oportunitatea de a avea discuții ample pe diverse teme cu vorbitorii nativi, putem afirma că programul Angloville se bucură de recunoaștere și în rândul persoanelor a căror activitate nu este strict legată de afaceri.

 • Care este nivelul de competență lingvistică necesar pentru participarea în program?

  Pentru a profita din plin de metodele de învățare pe care le folosim, participanții Angloville trebuie să dețină cunoștințe de limba engleză cel puțin la nivelul utilizării elementare a limbii (nivelul A2 - Cadrul Europen Comun) spre nivelul utilizării intermediare a limbii (nivelul B1 - Cadrul Europen Comun). Deoarece programul este axat pe comunicare, este recomandabil ca participanții să aibă cunostințe teoretice de bază (ex. cunostințe de bază gramatică și vocabular).

  Dacă nu ești sigur care este nivelul tău actual, contactează-ne și în cadrul unei discuții libere la telefon îți vom evalua cunoștințele. Vom avea o conversație informală, care va stabili dacă acest tip de program este cel mai eficient mod de a învăța pentru tine. Dacă nu, îți vom da sfaturi despre ce poți face pentru a-ți îmbunătăți cunoștințele de limba engleză într-un alt mod, chiar și acasă.

 • Când să mă înscriu în program?

  Vă recomandăm să vă înscrieți în program din timp, pentru a vă asigura locul în perioada dorită. Dimensiunea relativ mică a grupului face ca locurile în program să se ocupe rapid. Întrucât avem și rezervări de grup din partea companiilor sau grupuri de prieteni, de obicei, în acest caz doar "early booking" vă poate garanta participarea în program. Perioada de înscriere se încheie de regulă cu două - trei săptămâni înainte de începerea programului. Vă rugăm să ne contactați dacă sunteți interesați de alte perioade decât cele disponibile pentru a vă oferi tot suportul necesar realizării cerințelor dumneavoastră. Dacă doriți să aflați ce perioade sunt disponibile în acest moment, accesați pagina "perioade" a fiecărui program.

Ai o întrebare ?


+40 785 287 687


(nr. cu tarif normal)


Pentru informații suplimentare care te-ar putea ajuta în luarea deciziei, te rugăm nu ezita să ne contactezi telefonic (de Luni până Vineri; între orele 10-18) sau să ne scrii folosind formularul alăturat.


Formular de contact

Trimite
Mesajul tău a fost trimis cu succes