• 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag

Mai jos publicăm informații actualizate despre programele Angloville în contextul Covid-19. Ultima actualizare: 09 aprilie 2020

 

Dragi clienți și parteneri!

 

Sănătatea și siguranța participanților, partenerilor și a personalului nostru este și a fost întotdeauna de o importanță crucială pentru noi, de aceea dorim să vă asigurăm că urmăm pe deplin recomandările Organizației Mondiale a Sănătății, a Institutului Național de Sănătate Publică și a guvernului României în această situație.

 

Informații generale

 

Situația specifică declanșată de noul coronavirus (COVID-19) este o problemă serioasă și înțelegem când unii dintre clienții noștri își exprimă îngrijorarea cu privire la călătoriile în țară sau în străinătate și participarea la traininguri și tabere în grup în perioada următoare. Cu toate acestea, potrivit datelor publicate de Institutului Național de Sănătate Publică(Click aici pentru datele actualizate), numărul de cazuri identificate în România este încă scăzut în comparație cu populația, astfel încât riscul de infecție directă de la o persoană infectată este la acest moment scăzut. Este important să urmăm toate prevederile și recomandările emise de autorități și să fim vigilenți în această perioadă, dar totodată apreciem că nu există motiv de panică pe termen lung.

 

Urmărim în mod constant prevederile și recomandările autorităților, care pot fi accesate aici: https://gov.ro/ro/info-coronavirus-covid-19 și suntem la curent cu știrile oficiale de ultimă oră venite din surse sigure precum aceasta: https://stirioficiale.ro/informatii

 

Pagina cu informații actualizate în mod constant a Organizației Mondiale a Sănătății poate fi accesată aici: https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019 

 

Având în vedere datele la nivel mondial și conform estimărilor făcute de specialiștii în domeniu, marea majoritate a persoanelor identificate cu COVID-19 în România, cel mai probabil se vor recupera complet. Cei mai expuși sunt cei cu un sistem imunitar slăbit (de exemplu, persoanele în vârstă, cei cu o boală cronică). 

 

Decizii și precauții în contextul Covid-19

 

Având în vedere consultările inițiale cu participanții și mai apoi prevederile emise de autorități, am amânat programele noastre anunțate pentru primăvară: acestea se vor desfășura în timpul verii. De asemenea ca și măsură de precauție, înainte de fiecare program, toți participanții, inclusiv participanții români și mentorii nativi, sunt rugați să declare dacă au vizitat una dintre țările cu risc ridicat (această listă este actualizată constant de către autorități) sau dacă au intrat în contact direct cu o persoană din aceste țări sau dacă prezintă vreunul din simptome în relație cu noul virus (în cazul acestora vom amâna participarea la program). Până la acest moment la cursurile anterioare din Martie nu au fost identificați participanți care să fi călătorit în țările cu un risc ridicat sau să prezinte simptome în relație cu noul virus.

Totodată partenerii cu care colaborăm și care asigură serviciile de cazare și masă pentru programele Angloville ne-au asigurat că au luat măsuri de siguranță sporite în ceea ce privește dezinfectarea, igiena și curățenia locațiilor pe care le pun la dispoziție respectând întru totul toate recomandările și prevederile emise de autoritățile în domeniu.

 

Reguli privind anularea rezervării și reprogramare

 

Deși în prezent nu există niciun motiv în contextul situației specifice pentru care cineva să își anuleze participarea la un program din vară sau ulterior, înțelegem dacă unii dintre clienți se gândesc să facă acest lucru. Informațiile privind anularea rezervării se regăsesc în REGULAMENTUL – CONTRACT CADRU DE ÎNSCRIERE ȘI PARTICIPARE LA PROGRAMUL ANGLOVILLE și sunt prezentate succint și mai jos.

 

Dacă în cele două săptămâni anterioare programului, dumneavoastră sau după caz copilul dvs. care urmează să participe într-un program Angloville, v-ați aflat într-o țară cu risc ridicat (date actualizate în timp real despre țările vizate pot fi obținute accesând acest link, respectiv „Lista regiunilor și localităților din zona roșie și zona galbenă cu transmitere a COVID-19”) vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil, astfel încât să vă putem sprijini cu reprogramarea înscrierii. În astfel de cazuri, reprogramarea nu va face obiectul unor costuri adiționale.

 

Dacă dumneavoastră sau copilul dvs. nu ați fost într-o țară cu risc ridicat cu 14 zile înainte de începerea programului, nu este necesară modificarea rezervării deja efectuate. Dacă totuși nu doriți să participați la programul pentru care ați efectuat o rezervare, pe lângă termenii și condițiile stabilite în REGULAMENTUL actual, vă oferim și posibilitatea amânării participării și folosirea sumei achitate pentru unul din programele noastre ulterioare în decurs de un an de la momentul la care vă exprimați opțiunea –  fără costuri de reprogramare adiționale. Luând aceste măsuri vrem să ne asigurăm că toți participanții se vor simți în siguranță pe durata desfășurării programului Angloville.

 

Dacă decideți să anulați rezervarea efectuată, termenii și condițiile în vigoare sunt prezentate succint mai jos. 

Momentul anulăriiRambursareaObservații
În termen de cel mult 14 (paisprezece) zile calendaristice de la momentul înscrieriiAngloville va restitui clientului sumele achitate de acesta până la momentul primirii notificării de anulare, în proporţie de 100%
În termen de 14 (paisprezece) zile calendaristice sau mai mult de la momentul înscrieriiAngloville va restitui clientului sumele achitate de acesta până la momentul primirii notificării de anulare, în proporţie de 60%Dar fără a depăşi 21 (douăzecişiunu) zile calendaristice înainte de începerea Programului
Cu mai puţin de 21 (douăzecişiunu) zile calendaristice înainte de începerea Programului, dar fără a depăși 7 (șapte) zile calendaristice înainte de începerea ProgramuluiAngloville va restitui clientului sumele achitate de acesta până la momentul primirii notificării de anulare, în proporţie de 60%Pentru motive considerate de Angloville întemeiate (ex. motive medicale care impun imobilizare şi/sau spitalizare)
Cu mai puţin de 21 (douăzecişiunu) zile înainte de începerea Programului, precum și cu depășirea termenului de 7 (șapte) zile calendaristice înainte de începerea ProgramuluiAngloville va reține din sumele achitate de client până la momentul primirii notificării de anulare contravaloarea rezervării cazării precum și celelalte costuri operaționale angajate de AnglovillePentru motive considerate de Angloville neîntemeiate

Informațiile de mai sus au la bază comunicările și prevederile oficiale disponibile în prezent și sunt valabile până la o notificare sau revocare ulterioară.

Apreciem răbdarea și înțelegerea de care au dat dovadă majoritatea participanților și partenerilor noștri și mulțumim tuturor pentru sprijin și încrederea acordată în aceste momente care reprezintă o provocare pentru toată comunitatea de servicii în educație și nu numai.

 

Toate cele bune și să ne revedem cu bine în curând,

 

Adrian Biță

Manager

Tel: +40 785 287 687

Email: office@angloville.ro

 

Angloville S.R.L.

Nr. Reg. Com. J40/8519/2015

C.U.I. RO34763465