Despre noi - Angloville

Angloville se mândrește cu faptul că este un brand născut în Europa Centrală cu aspirații internaționale. Creatori și furnizori de programe lingvistice în Polonia, România, Ungaria și Slovacia.

Primul program „Satul englez” a avut loc la începutul anului 2011 în Polonia. În prezent, în fiecare an, mii de clienți din diferite țări (România, Polonia, Germania, Ungaria, Italia, Franța, Spania, Slovacia, Belarus si Republica Cehă) contribuie la înlăturarea barierelor lingvistice.

Colaborăm cu lideri internaționali cu renume în domeniul pregătirii lingvistice, precum și cu o serie de institute de formare a cadrelor didactice din SUA, Marea Britanie și Irlanda.

CE NE MOTIVEAZĂ ?

Nu ne considerăm a fi o școală lingvistică tradițională.

Fiind prima companie din Polonia și acum prima din România care a introdus programele intensive de imersie lingvistică cu vorbitori nativi, credem cu tărie că putem ajuta românii să învingă barierele de exprimare în engleză. Avem certitudinea că în 6-7 zile de „imersie lingvistică totală” participantul își va îmbunătăți fluența  în mod real.

Angloville: Vorbitori nativi - exemple de profile

 • Bobbie Evaden
  Profesor de engleză și istorie, USA
  Implicată activ în sistemul educațional din Texas, Mississippi, Oregon, Washington și Montana. Profesor, bibliotecar și director de școală. Voluntar în diverse proiecte din Alaska și Spania. Pasiunea ei fiind educația.
 • Lucy Fox
  Profesor calificat de limbi străine, Anglia
  Lucy a predat engleza la o școala britanică și la diverse școli de vară din Australia și Anglia. Adoră să călătorească, aducând energie pozitivă în programele Angloville la care a participat.
 • Peter Hall
  Manager în servicii de sănătate - NHS, Anglia
  16 ani de experiență în serviciile de sănătate din Marea Britanie și în prealabil a lucrat 13 ani ca și consilier fiscal. În timpul programului Angloville Peter a fost mentor pentru persoanele interesate de medicină și domeniul financiar.
 • Maxime Audet
  Profesor de limbi străine, Canada
  Ambasadorul neoficial al Canadei cu privire la programul Angloville. Predă în fiecare zi engleză și franceză în Canada. În timpul programului povestește cu multă pasiune și plăcere despre calatoriile lui în Puerto Rico, Cuba, Mexico și Ecuador.
 • Jody Barnes
  Student la artă contemporană, Australia
  A crescut în vestul Australiei, încă din copilărie și-a manifestat interesul în dans și artă contemporană. A urmat școala de dans și a mers cu trupa în multe turnee internaționale.
 • Nina Gerrard
  Administrator academic, Anglia
  Lucrează la University of Central Lancashire din Anglia. În fiecare zi, se ocupă, printre altele cu înscrierile la universitate. În timpul programului a povestit cu pasiune despre sistemul educațional din Marea Britanie.

Angloville Junior: Vorbitori nativi - exemple de profile

 • Joseph Pacheco
  Absolvent al George Washington University, USA
  După absolvirea universității George Washington , Joseph și-a continuat studiile la University of Haifa din Israel. A participat la săpături arheologice ca membru al Facultății de Arheologie. Interesat de istorie, are în plan să-și dea doctoratul în domeniul arheologiei.
 • Jade Currie
  Studentă la University of Edinburgh, Scoția
  Profesor calificat TEFL, studiează lingvistica la University of Edinburgh. Pasionată de limbi stăine și dialecte, participant al proiectului - crearea unor dicționare cu dialect scoțian. Membră a echipei de fotbal a Universității.
 • Kerry Campion
  Studentă la Queen’s Univeristy, Belfast, Irlanda de Nord
  IKerry studiază Științele politice în Belfast. Ea lucrează la Centrul de consultanță pentru studenți, unde oferă îndrumare noilor studenți pentru studii, finanțe și cariera acestora. Ea este pasionată de literatură și subiecte pe tema drepturilor omului. Visul ei este să lucreze la Bruxelles pentru Comisia Europeană.
 • Gabriella Nizam
  Studentă la University of Bristol, Marea Britanie
  Britanică crescută în Cipru. În prezent studiează Ingineria Mediului la Bristol. Și-a reprezentat universitatea la conferința Model United Nations din Qatar. Este implicată activ în evenimente de caritate pentru întrajutorarea copiilor cu handicap.
 • Robyn Kirwan
  Studentă la Univeristy of Sheffield, Anglia
  La universitate studiază limbile moderne ( franceza, spaniola și portugheza), prin urmare știe cu ce provocări se confruntă tinerii în timpul învățării limbii engleze. Este mentor pentru tinerii studenți într-un program universitar special. Joacă cu regularitate în piese de teatru.
Adrian Biță - Manager

Tel: +40 785 287 687

Email: office@angloville.ro

 

Angloville S.R.L.

Nr. Reg. Com. J40/8519/2015

C.U.I. RO34763465

 
Sediu Social - București:

Angloville

Str. Eugeniu Carada, Nr.5-7,

Bloc A, Sc.1, Ap.9

030057 București
Birou Varșovia, Kielce:

Angloville

ul. Wilcza 50/52

00-679 Warszawa (Polonia)
ul. Św Leonarda 1/8

25-311 Kielce (Polonia)
Birou Budapesta:

Angloville

Kft Templom

ter 19 2040 Budaors (Ungaria)

 

Formular de contact

Trimite
Mesajul tău a fost trimis cu succes