O zi memorabilă în Satul Englez Kids !

15 octombrie 2019

O zi memorabilă în Satul Englez Kids

Satul Englez Kids este programul nostru de imersie lingvistică în Engleză destinat copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 11 ani unde timp de o săptămână iau parte la multe activități practice, interactive și distractive alături de mentori vorbitori nativi de limba Engleză. Acesta este locul perfect unde cei mici vor scăpa de orice tip de inhibiție și se vor distra învățând Engleza. Iată cum decurge o zi memorabilă în Satul Englez Kids!

Prima activitate a zilei este deșteptarea. Trebuie să ne asigurăm că toți participanții sunt gata de o nouă zi plină de activități educative. După rutina de dimineață, urmează micul dejun unde, de obicei au loc numeroase conversații cu noii lor prieteni, mentorii vorbitori nativi, copiii având astfel ocazia să-și împărtășească toate curiozitățile și să afle lucruri noi și interesante despre țările de unde aceștia provin. Ce este special la acest program este că fiecare zi are o anumită temă: ex. St. Patrick’s Day, Thanksgiving, Halloween, Christmas și altele, toate cu scopul de a explora tărâmurile culturii anglo-saxone folosindu-ne de limba Engleză. Participarea la atelierele culturale sunt un mediu perfect de a învăța o nouă limbă prin schimb cultural. Mai întâi, tema zilei este descrisă printr-o prezentare interactivă pregătită de către vorbitorii nativi, urmând apoi atelierele de Arts and Crafts unde copiii creează mici opere de artă în relație cu tema zilei:

 o zi memorabila in satul englez kids

>>Mă interesează Satul Englez Kids<<

Deoarece copiii adoră să se joace în aer liber, ne vom amuza împreună în tot soiul de activități recreative. Și ce activități ar fi acelea fără mentorii nativi care vin mereu cu idei amuzante și ne învață jocuri noi? E modul preferat al copiilor de a se distra dar în același timp, de a pune în practică frazele și cuvintele noi pe care le-au învățat. După ce ne-am bucurat de aer curat, următoarea activitate pe listă este sesiunea practică cu mentorul nativ, timp de conversație pe tema zilei sau alte subiecte care stârnesc interesul celor mici. Este momentul în care copiii își exersează pe deplin engleza – completează quiz-uri, fac exerciții de vocabular, învăță cântece, proverbe – toate cu ajutorul mentorilor nativi.

o zi memorabila in satul englez kids

Prima parte a zilei se încheie cu un prânz delicios urmat de timpul liber pe care îl pot petrece fie în compania noilor prieteni, fie se pot odihni în cameră. După ce și-au încărcat bateriile, urmează o altă întâlnire cu mentorul nativ. Acesta îi ajută să pregătească proiectul pe care îl vor prezenta la sfârșitul săptămânii. Pot vorbi despre ce vor: pasiuni, cartea sau filmul îndrăgit, familie, călătorii sau animalul preferat. Ei vor alege! Noi doar ne asigurăm că vor reuși să-și găsească cuvintele. În Engleză, bineînțeles! Tot ce contează este să-și exerseze Engleza, să se simtă în largul său și să vorbească liber despre ce îi pasionează.

o zi memorabila in satul englez kids

După masa de seară, urmează mereu alte jocuri de grup care ajută la destinderea micilor participanți și la cimentarea relației lor cu limba Engleză. Cei mici au acum ocazia să ne învețe jocurile lor preferate de care să ne bucurăm cu toții.

o zi memorabila in satul englez kids

Și astfel, la finalul unei săptămâni de neuitat, micii absolvenți vor fi participat la aproximativ 60 de ore de activități practice în limba engleză, deoarece suntem convinși că cea mai eficientă metodă de învățare este prin interacțiune permanentă și conversație.

 

Află mai multe despre cum îi poți rezerva acum locul la următoarea aventură memorabilă în Satul Englez din România  >>Click aici pentru detalii <<

 

Citește și alte articole pe aceeași temă: O zi de neuitat în Satul Englez Junior(12-19 ani)!

Mai mult conținut folositor pe blog la categoria: Satul Englez din România