O zi de neuitat în Satul Englez Junior !

13 aprilie 2018

Satul Englez Junior este programul nostru de imersie lingvistică pentru adolescenţi, unde împreună cu vorbitori nativi din ţări Anglo-Saxone vei exersa limba Engleză timp de o săptămână, luând parte la diferite activităţi şi proiecte. Dacă ţi-am stârnit curiozitatea, citeşte în continuare şi află mai multe despre cum decurge o zi de neuitat în Satul Englez Junior.

 

 

Credem că este foarte important să petreci cât mai mult timp folosind limba Engleză, aşa că începând cu micul dejun ne vom afla în compania mentorilor vorbitori nativi, prilej să spui poveşti amuzante sau să le adresezi întrebări, să afli cât mai multe informaţii şi curiozităţi despre ţările din care vin. Urmează apoi prima activitate a zilei, întâlnirea cu mentorul. Acesta te va ajuta pe parcursul săptămânii să pregăteşti o scurtă prezentare despre un subiect la alegerea ta, ceva ce îţi doreşti să împărtăşeşti cu restul participanţilor. Poate fi o pasiune interesantă, filmul sau cartea ta preferată, sau poate chiar un talent neobişnuit. Pregătind momentul tău, nu numai că vei scăpa de emoţii atunci când susţii o prezentare, dar te vei familiariza de asemenea cu vorbitul în faţa unei audienţe şi cu susţinerea coerentă a unei argumentări, toate acestea în vreme ce împărtăşeşti una dintre pasiunile tale!

 

 

Deoarece timpul petrecut în aer liber contează nespus, următoarea activitatea de grup a dimineţii are loc afară. Vom juca împreună jocuri amuzante, dintre care pe multe le vei auzi pentru prima dată. Acest lucru se întâmplă deoarece vorbitorii nativi ne arată activităţi specifice ţărilor Anglo-Saxone din care provin, şi la fel vom avea ocazia să îi învăţăm şi noi pe ei. Încheiem prima parte a zilei cu masa de prânz urmată de timp liber, în care te poţi bucura de facilităţile locaţiei împreună cu restul participanţilor, sau poţi alege să te odihneşti în camera ta.

 

 

În jumătatea a doua a zilei vei lucra la un scurt proiect de echipă, activitate prin care îți vei antrena inventivitatea şi abilităţile de colaborare într-un grup. Temele micilor proiecte creative sunt variate, de la a crea o nouă lume după bunul tău plac până la a inventa un aparat sau un obiect care să facă viaţa şcolară mai uşoară. La final, împreună cu colegii tăi de echipă veţi prezenta rezultatul şi veţi răspunde la câteva întrebări adresate de cealaltă echipă, toate acestea bineînţeles în limba Engleză. Pe parcursul săptămânii vei deveni din ce în ce mai bun la activitaţile de grup, iar munca la un proiect, fie el şi pentru şcoală, ţi se va părea floare la ureche.

 

 

Alte activităţi din săptămâna în Satul Englez sunt sesiunea culturală, sesiunea despre studiile în străinătate, dar şi o dezbatere organizată ca la carte. În cadrul sesiunii culturale şi a sesiunii despre studiile în străinătate, vorbitorii nativi ne vor povesti tradiţii şi obiceiuri din ţările lor, curiozităţi interesante despre care vei afla mai multe informaţii. Ne vor împărtăşi de asemenea care sunt cele mai cunoscute universităţi şi care este procesul de admitere, dar şi impresii şi experienţe despre studiile pe care le-au urmat aceştia. Ai să iei parte şi la dezbatere, unul dintre cele mai aşteptate momente din Satul Englez. Vei vedea cum se desfăşoară o astfel de activitate şi vei învăţa cum să argumentezi în favoarea sau împotriva temei alese, toate sub îndrumarea vorbitorilor nativi.

 

 

Încheiem întotdeauna ziua într-o notă veselă, cu jocuri de grup după masa de seară. Dacă însă ştii o activitate interesantă pe care ai vrea să ne-o prezinţi, vei avea ocazia chiar tu să moderezi una dintre seri. Programul Satul Englez Junior este rezultatul celor 9 ani de experienţă de lucru cu peste 10000 de adolescenţi, în aşa fel încât să se îmbine învăţarea cu distracţia într-o tabără de care sigur îţi vei aduce aminte!

 

 

Dacă toate aceste activităţi îţi sunt pe plac, atunci vino să ne cunoaştem şi să iei parte la o experienţă multiculturală inedită, în care te vei familiariza cu accente şi tradiţii noi şi unde vei avea ocazia să vorbeşti exclusiv Limba Engleză.

 

Află mai multe despre cum îți poți rezerva acum locul la următoarea aventură de neuitat în Satul Englez din România >>Click aici pentru detalii<<

 

Citește și alte articole pe aceeași temă: O zi de neuitat în Satul Englez Kids!

Mai mult conținut folositor pe blog la categoria: Satul Englez din România