Cursuri de limba engleză în străinătate sau „Satul Englez” din România ?

20 octombrie 2016

Angloville „Satul Englez”– cel mai individualizat program lingvistic din Europa. Vi în Satul Englez și participi la 70h de activități practice de engleză„1 la 1” cu vorbitori nativi de diferite accente. Ai șansa să participi la un curs de limba engleză care este axat pe învățarea prin practică.

Cursurile de limba engleză în afara țării se bucură de o mare popularitate atât în rândul adulților cât și al adolescenților. Este cunoscut faptul că interacțiunea permanentă cu vorbitori nativi ai unei limbi străine are rezultate reale. Doar că te aflii în străinătate, nu îți garantează succesul – clienții noștrii ne sesizează aceleași probleme când vine vorba de cursuri de limba engleză în străinătate pentru adulți tipice: curs în sala de clasă, grup mare, se vorbește în română după ore cu ceilalți cursanți.

 

Află mai multe detalii despre „Satul Englez” »

 

„Satul Englez” este alternativa care oferă participantului un plus de valoare adăugată față de cursurile de limba engleză în afara țării pentru adulți tipice. În 6 zile realizăm 70h de contact practic cu limba engleză în formulă „1 la 1” cu vorbitori nativi. Fiind în contact permanent cu cel puțin un vorbitor nativ, cu care trebuie să comunici în engleză – depășirea barierelor de exprimare devine o necesitate. Fiecare oră o petrecem în compania unui alt vorbitor nativ cu accent diferit. Toate sesiunile sunt ținute în afara sălii de curs, fără să ne folosim de manuale. În plus, datorită prezenței vorbitorilor nativi din diferite țări, participanții au posibilitatea de a cunoaște accente diferite, mentalități și cultura anglo-saxonă „din interior”. Adesea, se leagă adevărate prietenii cu vorbitorii nativi, ce nu se sfârșesc la finalul programului. Nu putem trece cu vederea nici costul unei astfel de investiții, care este mai mic decât în cazul cursurilor de limba engleză organizate în străinătate.