Cum decurge o zi în Satul Englez Adult ?

22 mai 2018

O zi obişnuită în Satul Englez Adult începe întotdeauna cu micul dejun împreună, prilej să te familiarizezi cu vorbitorii nativi dar şi cu restul participanţilor, fără a urma o structură formală, ci pur şi simplu făcând schimb de experienţă şi impresii.

Odată începută ziua, vei participa la întâlnirea cu mentorul, împreună cu acesta vei pune bazele unei prezentări personale pentru finalul săptămânii care te va ajuta să vezi progresul făcut. Tema ţi-o alegi singur, poate fi despre profesia ta, familia ta, sau chiar o pasiune interesantă despre care vrei să ne povesteşti mai multe. Pregătind prezentarea îţi vei antrena abilităţile de sintetizare a informaţiilor, cât şi pe cele de susţinere a unei prezentări: vorbit coerent, fluent, corect şi gestionarea întrebărilor la final. Toate acestea îţi vor veni de folos la locul de muncă cât şi în viaţa de zi cu zi, astfel ca tu să fii pregătit să susţii orice punct de vedere în Engleză fără ca acest lucru să te pună în dificultate.

 

 

Următoarele activităţi ale zilei sunt sesiunile de conversaţie, unde vei întâlni prin rotaţie fiecare vorbitor nativ. Facem acest lucru pentru că ne dorim să te familiarizezi cu diferite accente şi să comunici cu tipologii variate de oameni. Poţi folosi suportul de conversaţie cu subiecte utile pe care ţi-l oferim noi, sau poţi aborda orice temă doreşti: fie că vrei să adresezi o întrebare, fie că doreşti să povesteşti ceva despre tine! Spre deosebire de cursurile tradiţionale, sesiunile de conversaţie din Satul Englez pot avea loc oriunde în locaţia noastră, poţi alege să te relaxezi bând o cafea pe terasa hotelului, să te bucuri de soare afară, sau chiar să mergi la o scurtă plimbare împreună cu vorbitorul nativ.

 

 

Totodată, ne adaptăm nevoilor grupului şi nu uităm că deseori eşti nevoit să lucrezi în echipă, astfel că o parte din activităţile noastre vor presupune simularea şi rezolvarea unor probleme reale împreună cu ceilalţi. Aşadar, nu doar practici limba Engleză, ci ai ocazia să oferi sfaturi utile acolo unde cunoşti cea mai bună soluţie, dar şi să asculţi alte păreri şi opinii ce ţi-ar putea veni de folos mai departe. Ca urmare, o şedinţă la locul de muncă sau o sarcină pe care trebuie să o rezolvi împreună cu echipa ta nu îţi va mai da bătăi de cap, ci va fi o provocare de depăşit şi de finalizat cu succes.

 

 

În pauza de prânz te poţi bucura de toate facilităţile hotelului, poţi merge să înoţi la piscină, să te relaxezi la saună, sau să faci mişcare la sala de sport. Noi ne vom da iar întâlnire după masă, atunci când vom continua cu programul din a doua jumătate a zilei. Ştim că diversitatea este foarte importantă în învăţare, de aceea am inclus în programul nostru activităţi practice şi situaţii concrete cu care te vei întâlni în mod constant. Vrem să fii pregătit pentru neprevăzut, iar comunicarea ia nuanţe diferite în funcţie de scop. Toate aceste sesiuni sunt de asemenea o ocazie minunată pentru a face schimb de informaţii şi a vedea cum procedează nativii atunci când abordează aceeaşi sarcină, un prilej să pui întrebări şi să maximizezi timpul petrecut în Satul Englez!

 

 

Bineînţeles nu uităm nici să ne distrăm, astfel că avem grijă să încheiem seara cu o activitate amuzantă de grup, moderată de vorbitorii nativi, la care luăm parte împreună. Pe parcursul celor 6 zile de program vei comunica peste 70 de ore în Limba Engleză într-un mediu de imersie lingvistică autentic, care te pregăteşte să faci faţă cu brio oricărui eveniment. Credem cu tărie că experienţă grupurilor pe care le-am îndrumat până acum, atât pe plan local cât și internațional, ne-a ajutat să ajungem la cea mai bună versiune a programului nostru pentru tine, iar dacă eşti în căutarea unui training lingvistic unic și cu rezultate reale, atunci te aşteptăm cu drag să ni te alături.

Află mai multe despre cum îți poți rezerva acum locul la următoarea experiență memorabilă Angloville unde vei beneficia de sprijinul vorbitorilor nativi >>Click aici pentru detalii<<

 

Citește și alte articole pe aceeași temă: Metoda Imersiei Lingvistice vs. Învăţarea Clasică

Mai mult conținut folositor pe blog la categoria: Satul Englez din România